Намалете стреса и презаредете батериите ето така

Намалете стреса и презаредете батериите ето така

Дали ежедневието ви изтощава? Ако сте изправени пред ежедневно изтощение, можете да си помогнете, като предприемете някои стъпки, за да презаредите батериите и да се освободите от стреса.

1

Стрес

Стрес - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Стрес от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стрес. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Стрес.
Стрес - Психическо изтощение - причини и начини да се справим с него

Психическо изтощение - причини и начини да се справим с него

25.11.2018092

Психическото изтощение може да ви накара да се чувствате емоционално изцедени, а проблемите да изглеждат непреодолими. Вижте как да се справите с психическо изтощение

Стрес - Белезите по външния вид, че страдате от стрес

Белезите по външния вид, че страдате от стрес

01.10.201807347

Стресът вляе негативно не само на психиката, но и на въшния вид. А често промените в начина, по който изглеждаме, дават ясен сигнал, че ежедневието ни напряга.

Стрес - Причините за болки в тялото, за които не е виновна възрастта

Причините за болки в тялото, за които не е виновна възрастта

23.09.201801403

Телата ни не са вечни. С напредването на възрастта започват да се появяват различни по интензивност болки.

Стрес - С тези заболявания тялото ви казва, че имате нужда от почивка

С тези заболявания тялото ви казва, че имате нужда от почивка

27.08.20180502

В желанието си да спечелят повече пари или просто да запазят работата си, хората са склонни да се ангажират с допълнителна работа. Но ако не почиват достатъчно често, организмът им започва да се разболява.

Стрес - Тези заболявания показват, че потискате гняв

Тези заболявания показват, че потискате гняв

26.08.20180739

Емоциите не са нещо, което идва и си отива, така че не може да смятате, че проблемът е решен само защото е премълчан. Не мислете, че ако не сте се ядосали публично, гневът ви е изчезнал.

Стрес - Това е идеалната закуска срещу стрес

Това е идеалната закуска срещу стрес

18.08.20180298

Макар че палачинки, сервирани с шампанско на морския бряг ни се виждат като идеалната антистрес терапия, учени от университета Харвард са установили, че други храни ще ни направят по-спокойни.

Стрес - Изненадващи фактори, провокиращи косопада

Изненадващи фактори, провокиращи косопада

15.08.20180290

Оказва се, че продължителното излагане на стрес е сред факторите, които оказват сериозно негативно влияние върху здравето на косата.

Стрес - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180163

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Стрес - Как да се справим с недоспиването и безсънието

Как да се справим с недоспиването и безсънието

25.06.20180450

Недоспиването и безсънието се срещат все по-често, като засягат хора на всякаква възраст и с различни професии. Първа стъпка - създайте си ритуали преди лягане и се старайте да ги спазвате, като например да си взимате топъл душ или да четете хубава книга

Стрес - Как да се успокоя преди изпит?

Как да се успокоя преди изпит?

22.06.20180149

Надали има възрастен, който да не е чувал приказката Полят изпит е взет изпит. Само напомняме да не се прекалява с алкохола, защото с главоболие трудно се взима какъвто и да е изпит. По едно питие за наздраве и стискаме палци на всички!

Стрес - Време ли е за промяна в живота ви, разберете по тези признаци

Време ли е за промяна в живота ви, разберете по тези признаци

03.06.201802249

Казват, че депресията е чумата на 21 век, понеже е емоционално състояние, повечето хора са склонни да пренебрегват. Емоционалните проблеми обаче са също толкова сериозни, колкото и физическите.

Стрес - Как да се справите със стреса от работата

Как да се справите със стреса от работата

25.05.20180182

Предизвиканият от работата стрес е все по-разпространен и нарушава сериозно производителността. Освен за работодателите той е страшен и за служителите, тъй като увеличаването му води до повишаване на риска от развитие на здравословни проблеми.