Японките са рекордьорки по дълголетие и тънка талия

Японките са рекордьорки по дълголетие и тънка талия

1

Оказва се, че японките не напълняват и живеят средно по 84 години, а експертите са убедени, че причините за тези резултати се крият в японската кухня.

1

Стройна Фигура

Стройна Фигура - последните заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко за Стройна Фигура от Ezine.bg. Преглед на статиите за Стройна Фигура. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Стройна Фигура.
Стройна Фигура - Стройна фигура с френска диета

Стройна фигура с френска диета

26.03.201413860

Не сте ли се чудили понякога как е възможно французойки да ядат калорични продукти като сирене, масло, паста и вино и въпреки това да се фукат със стройни фигури.

Стройна Фигура - Стройна фигура само с час спорт

Стройна фигура само с час спорт

11.04.201302106

Стройна фигура дамите на средна възраст могат поддържат само с един час лека физическа активност на ден. Бързото ходене, карането на велосипед, голфът, джогинг са умерено физическо натоварване.

Стройна Фигура - Тайната на слабите бедра

Тайната на слабите бедра

19.08.2012047659

Перфектните бедра или корем, или пък дупе, се постигат с тренировки – умерени и не два пъти в месеца и постоянен режим на живот, който разбира се, включва и режим на хранене.

Стройна Фигура - Как да почернеем, за да скрием килограмите

Как да почернеем, за да скрием килограмите

27.07.201203442

Най-интересният ефект от почерняването, е че то е в състояние да скрие някой и друг излишен килограм и да направи силуета по-строен. Златистият тен визуално прави тялото по-източено.

Стройна Фигура - Как да изглеждате високи и стройни

Как да изглеждате високи и стройни

14.05.201103031

За да изглеждате по-стройни, акцентирайте вниманието върху горната част на тялото. Облечете едноцветен костюм и изберете обувки с остър връх и високи токчета.

Стройна Фигура - Полезни и лесни навици за стройна фигура

Полезни и лесни навици за стройна фигура

07.05.201103250

Елементарни навици като закуската, консумацията на млечни продукти и сухо вино без оцветители стимулират обмяната на веществата и извайват тялото. За това помагат масаж и сауна.

Стройна Фигура - Опасните диети на звездите

Опасните диети на звездите

05.02.201101204

Моделите, актрисите и попзвездите спазват зверски диети, с които поддържат стройни фигури. В много случаи те съвсем не са здравословни и повечето от тях съсипват здравето.

Стройна Фигура - Ах, този досаден, досаден целулит!

Ах, този досаден, досаден целулит!

01.12.200903846

От целулит страдат не само закръглени и пълни жени, но и тези със стройна фигура. Диетите и пушенето улесняват появата на портокалова кожа. Как да се борим срещу целулита.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни