Ефективно отслабване в бедрата

Ефективно отслабване в бедрата

Изгарянето на калории е от ключово значение за намаляване на общата телесна мазнина. Ефективната комбинация от здравословно хранене и упражнения ще ви помогне за тази цел.

1

Стягане на бедрата

Стягане на бедрата - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Стягане на бедрата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стягане на бедрата. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Стягане на бедрата.
Стягане на бедрата - Упражнения за стегнати бедра и дупе

Упражнения за стегнати бедра и дупе

15.06.2013115057

С комплекс от упражнения, които изпълнявате редовно, можете да стегнете бедрата и дупето си. Едно от най-елементарните, но доста изморяващи упражнения за тази цел е скачането на въже.

Стягане на бедрата - Как да тренираме дупето

Как да тренираме дупето

06.06.2013112677

Постоянното седене на работа допълнително утежнява положението и отпуска задните части. Упражненията могат да стегнат мускулите на дупето, но мазнините трябва да бъдат изгорени, а не стегнати.

Стягане на бедрата - Отслабване в бедрата

Отслабване в бедрата

03.06.2013596534

Един от най-добрите начини за отслабване на краката е да ги раздвижим. За целта е хубаво да легнете на едната си страна и да сложите краката един върху друг.

Стягане на бедрата - Пухкави бедра - здрава жена

Пухкави бедра - здрава жена

16.04.201305660

Закръглените в бедрата жени притежават един плюс - мастните натрупвания предпазват от проблеми с метаболизма и сърдечно-съдови болести. Упражнения за стягане на бедрата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни