Диетата, с която Хайди Клум изглежда отлично на 45 години

Диетата, с която Хайди Клум изглежда отлично на 45 години

Наскоро моделът Хайди Клум навърши 45 години, но външният ѝ вид по нищо не показва, че е на средна възраст. Перфектната си фигура тя дължи на редовните упражнения и хранителния режим, който може да видите в нашата галерия.

1

Супермодели

Супермодели - последните заглавия, избрани публикаци и идеи. Всичко на тема Супермодели от Ezine.bg. Списък на статиите за Супермодели. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Супермодели.
Супермодели - Трите най-ефективни метода за разкрасяване на Синди Крауфорд

Трите най-ефективни метода за разкрасяване на Синди Крауфорд

26.12.20170511

Синди Крауфорд е сред списъка на легендарни красавици, пред които времето е безсилно. Но самата кралица на модния подиум разкрива, че поддържа външния си вид е три ефективни метода.

Супермодели - Ди Каприо пристрастен! Вижте към какво

Ди Каприо пристрастен! Вижте към какво

18.07.20160182

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо е пристрастен. Неговата мания са супермоделите.

Супермодели - Супермодели: Кандис Суанепул

Супермодели: Кандис Суанепул

28.08.20150434

В началото на своята кариера хубавицата постоянно прелита през Париж, Лондон, ЮАР, Ню Йорк. В един момент Кандис решава, че е време да се установи и избира за свой нов дом Ню Йорк.

Супермодели - Диетите на супермоделите

Диетите на супермоделите

13.08.201501070

Перфектните тела на супермоделите винаги са будили възхищението на обикновените жени. Неоспорим факт е, е красавиците, които виждаме по кориците на списанията, са надарени с невероятни гени.

Супермодели - Нестандартният модел Коко Роша

Нестандартният модел Коко Роша

13.07.20150600

За повече от 10 години на модния подиум, Коко успя да се наложи като безкомпромисен професионалист, без да се забърква в медийни скандали или да привлича внимание чрез голота и сексуалност.

Супермодели - Супермоделите, които някога са били бедни

Супермоделите, които някога са били бедни

24.01.201501885

Много хора смятат, че супермоделите са достигнали върха в кариерата си благодарение на безграничните финансови възможности на техните родители, днес ще разбулим този мит.

Супермодели - Кара Делевин – музата на съвременните дизайнери

Кара Делевин – музата на съвременните дизайнери

02.08.201401440

22-годишният британски модел Кара Делевин е сочена като вдъхновителка за голяма част от световноизвестните дизайнери в това число Карл Лагерфелд, Дона Карън и Бърбъри.

Супермодели - Кратка биография на Хайди Клуум

Кратка биография на Хайди Клуум

11.04.201301014

Най-голямото предизвикателство за Хайди е риалити форматът Project Runaway - това е предаване, в което участват млади дизайнери. В началото ослепителната Хайди е била само продуцент на продукцията, но в един по-късен етап застава и на мястото на водеща.

Супермодели - Кратка биография на Клаудия Шифър

Кратка биография на Клаудия Шифър

02.04.201306827

Клаудия има своя козметична линия, бижута на свое име. Освен това е издала 4 диска с упражнения. Участвала е в ревютата на едни от най-големите имена в модния бизнес - Dolce Gabbana, Versace, Valentino и др.