За какво да помислим, когато искаме да се татуираме

За какво да помислим, когато искаме да се татуираме

Традиция, ритуал или просто мода, татуирането е част от човешката цивилизация от хилядолетия. Първите документирани татуировки са открити върху мумия на човек, живял преди около 5 400 години. За какво да помислим преди татуиране?

1

Татуиране

Татуиране - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Татуиране от Ezine.bg. Обзор на статиите за Татуиране. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Татуиране.
Татуиране - Опасностите от татуировките

Опасностите от татуировките

25.02.20190208

Татуирането е традиция с над 5 000 годишна история. Последните стотина години обаче са истинска революция - което се дължи на навлизането на модата в Западния свят. Какви са опасностите от татуировките?

Татуиране - Какво трябва да знаем, преди да си направим татуировка?

Какво трябва да знаем, преди да си направим татуировка?

20.12.20180139

Татусите станаха особено модерни през последните години – можем да видим какви ли не, на всякакви места по тялото. Какво трябва да знаем преди да си направим татуировка?

Татуиране - За какво трябва да внимавате при татуиране?

За какво трябва да внимавате при татуиране?

30.11.2018074

Татуирането винаги трябва да се извършва от квалифициран татуист в стерилна среда и с проверени инструменти. Ето за какво още трябва да внимавате при татуиране?

Татуиране - Опасности от татуировките

Опасности от татуировките

24.11.20180183

Несъмнено всеки от нас поне веднъж е мислил да си направи татуировка. Ето какво бихте могли да лепнете, ако не подходите отговорно към татуирането

Татуиране - Вече е възможно да си татуираш гласа на любимия човек

Вече е възможно да си татуираш гласа на любимия човек

04.06.20170167

Благодарение на новите технологии може да забравите за стандартните татуировки на името или лика на вашия любим. Вече може да си татуирате гласа му и да го чуете веднага щом пожелаете.

Татуиране - Новата ера в татуирането - 3D татуировки

Новата ера в татуирането - 3D татуировки

06.09.20150628

Технологията na 3D татусите на пръв поглед изглежда проста. Художници създават дигитални изображения, които сливат текстове, графити, изкуството и тежки сенки

Татуиране - Татуировките могат да причинят рак

Татуировките могат да причинят рак

30.09.201301890

Британското здравно министерство предупреди, че в мастилата, с които се правят татуировките, са открити опасни токсини, от чието натрупване може да се предизвика появата на ракови клетки.

Татуиране - От татуировките се хваща рак

От татуировките се хваща рак

28.11.201101533

Татуировките крият рискове за здравето. Мастилата съдържат различни вредни вещества - фталати, метали, въглеводороди, които са канцерогенни и предизвикват смущения в ендокринните функции.

Татуиране - Как не бива да оформяме веждите си

Как не бива да оформяме веждите си

04.09.2011016867

Сред най-неподходящите форми за вежди са тези, които приличат на полу-кръг. Този контур, наподобяващ арка, не е естествен, придава клоунски вид на лицето. Същото важи и за веждите-запетайки.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни