Средства срещу лека депресия

Средства срещу лека депресия

Депресията е заболяване, което не трябва да се пренебрегва. Ако състоянието ви е тежко, антидепресантите могат да спасят живота ви. Но медикаментите имат не само ползи, а и странични ефекти. Експертите смятат, че за хората с лека депресия те могат да са п

1

Терапия

Терапия - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация за Терапия от Ezine.bg. Списък на статиите за Терапия. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Терапия.
Терапия - Здравни безумия от миналото

Здравни безумия от миналото

17.12.201601596

Медицинската наука е процес, развивал се във времето в течение на векове. Човечеството не се е събудило един ден със знанието как да лекува различните болести. Ето и най-фрапиращите здравни безумия от миналото.

Терапия - Китайска огнена терапия

Китайска огнена терапия

23.07.20140734

Нов метод за лечение е наречен огнена терапия и според привържениците му помага при лошо храносмилане, стрес, безплодие и може да излекува дори коварните ракови заболявания.

Терапия - Ужилване от пчела лекува артрит и ревматизъм

Ужилване от пчела лекува артрит и ревматизъм

13.05.201403721

Ужилването на пчели е полезно при артрит, ревматизъм, заболявания на костите. Пчелната терапия се прилага в Китай и действа на принципа на акупунктурата.

Терапия - Ултразвукът ще замени презервативите

Ултразвукът ще замени презервативите

19.12.20100999

Скоро контрацептивите, взимани от жените, могат да бъдат заменени от ултразвукова терапия, която се прилага на мъжете. Тя се прави веднъж на шест месеца и не допуска образуване на сперматозоиди.

Терапия - Терапия с мента и шоколад съживява боядисаната коса

Терапия с мента и шоколад съживява боядисаната коса

20.10.201001621

Терапия с мента и шоколад доказано съживява и успокоява изтощената и боядисана коса. Шоколадовата маска се приготвя с банан и мед, а ментовата отвара се забърква с лимонов сок и ментово масло

Терапия - Все повече деца страдат от аутизъм

Все повече деца страдат от аутизъм

11.10.201003769

Все по-често се срещат деца с аутизъм. Това заболяване, което изолира детето в негов собствен свят, се среща по-често при момчетата. Много е важна ранната диагностика и адекватното лечение.

Терапия - Нощно SPA разкрасяване връща времето назад

Нощно SPA разкрасяване връща времето назад

09.03.201001834

Ако нямате достатъчно време за разкрасяващи процедури през деня, направете ги през нощта. Терапия за красота на лицето, ръцете и стъпалата ще ви се отрази добре. Грижи за вашето тяло.