Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

1

Тестиси

Тестиси - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Тестиси от Ezine.bg. Обзор на статиите за Тестиси. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Тестиси.
Тестиси - Болка в тестисите

Болка в тестисите

10.07.2015050472

Болките в тестисите е една от най-силните, които мъжът изпитва. Болките в теститисите водят до повръщане и силен дискомфорт. Различни травми и болести могат да причинят болки в тестисите.

Тестиси - Рак на тестисите

Рак на тестисите

26.06.2015020670

Ракът на тестисите е злокачествено образувание на тестиса (семенник). Ракът на тестисите се среща относително рядко, но засяга млади мъже. Симптоми при рак на тестисите.

Тестиси - Тестисите му си казват дали ви е верен

Тестисите му си казват дали ви е верен

23.08.201408932

Размерът на тестисите издава дали собственикът им ще ви е верен, твърдят канадски сексолози. Ако скротумната торбичка е прекалено голяма, мъжът няма да спре да ви изневерява.

Тестиси - Жените изневеряват на мъже с малки тестиси

Жените изневеряват на мъже с малки тестиси

04.02.201403407

Всеобщо е мнението, че изневярата е работа на мъжа. Традиционно е да се смята, че жените са тези, чиято цел е да създадат семейство и които одобряват моногамията. Специалисти твърдят, че жените на мъже с малки тестиси им изневеряват

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни