Как да преодолеем топлите вълни?

Как да преодолеем топлите вълни?

В живота на всяка жена има период, в който тя усеща топли вълни по тялото си. Това е свързано с менопаузата. Как да преодолеем топлите вълни?

1

Топли вълни

Топли вълни - актуални статии, избрани публикаци и идеи. Информация за Топли вълни от Ezine.bg. Преглед на статиите за Топли вълни. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Топли вълни.
Топли вълни - Какво се случва, след като навършим 40 години

Какво се случва, след като навършим 40 години

30.09.201803899

Обливат ви топли вълни, чувствате се уморени и раздразнителни, а без очила не можете да прочетете дребния шрифт, който всъщност не е толкова малък? Но, мили дами, това е само началото.

Топли вълни - Билки за менопауза

Билки за менопауза

13.11.2013017822

Оплакванията около менопаузата включват горещи вълни, нощно изпотяване, проблеми със съня и др. Тъй като менопаузата сама по себе си е напълно нормална част от живота, а не заболяване, тя не изисква лечение.

Топли вълни - Как да забавим идването на менопаузата

Как да забавим идването на менопаузата

24.04.2013011787

За да се забави идването на менопаузата, трябва да се откажат всички продукти, съдържащи голямо количество холестерол, пикантната храна, полуфабрикати като супи, пюрета, кремове.

Топли вълни - Климаксът при жените

Климаксът при жените

25.03.2013052898

Всъщност климаксът не е състояние, което трябва да се асоциира със старостта. Това е напълно нормален и естествен процес, който се появява в момента, когато организмът е готов, така да се каже, да се пренастрои.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни