Колкото повече тренирате, толкова повече ядете!

Колкото повече тренирате, толкова повече ядете!

Британски учени решили да проверят доколко масовото виждане, че активният спорт води до отслабване, отговаря на истината. Резултатите от експеримента били изненадващи.

1

Трениране

Трениране - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Трениране от Ezine.bg. Обзор на статиите за Трениране. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Трениране.
Трениране - Коя част от деня е най-подходяща за тренировка?

Коя част от деня е най-подходяща за тренировка?

26.12.20180116

Коя част от деня всъщност е най-подходяща за тренировка? Едно нещо е ясно - тренировките са важни, без значение по кое време на деня са. Но сутрешна или вечерна тренировка е по-ефективна?

Трениране - 3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите

3 погрешни вярвания за фитнеса, с които трябва да се разделите

22.09.20180203

Упражненията във фитнес залата преобразяват тялото, но не всичко, което сте чували и чели за този вид тренировки е вярно. В галерията ни може да видите 3 погрешни вярвания за фитнеса.

Трениране - Вижте феноменалната промяна на тези дебелаци, които вече са секси

Вижте феноменалната промяна на тези дебелаци, които вече са секси

03.12.201708851

Не е вярно, че само жените се притесняват за теглото и външния си вид, понеже има и не малко мъже, които се чувстват некомфортно в тялото си заради излишните килограми.

Трениране - Тренировки – колко често, за да отслабнем?

Тренировки – колко често, за да отслабнем?

19.09.20170279

Един от най-честите въпроси, които си задава всеки, който иска да отслабне с тренировки, е колко често ще трябва да ги прави, за да има видим резултат. Ясно поставените условия са един добър мотиватор за всички, които все още се колебаят дали да започнат.

Трениране - Десетте най-добри начина да отслабнем без изморителни тренировки

Десетте най-добри начина да отслабнем без изморителни тренировки

22.11.201606201

Знаете ли, че е възможно да отслабнете без упражнения? В действителност изследвания показват, че добрата диета е дори по-ефективна от упражненията. Не е ли това облекчение?

Трениране - Мъжете тренират преди хранене, а жените - след

Мъжете тренират преди хранене, а жените - след

27.01.20160340

Тренировките са нещо изключително важно за здравето и на двата пола. Оказва се обаче, че мъжете и жените трябва да тренират по различно време, ако искат да изгорят максимално количество мазнини.

Трениране - Запазете мотивацията за тренировките

Запазете мотивацията за тренировките

12.01.20160319

Много хора си обещават да започнат да тренират и наистина успяват да го направят. Много по-трудно е обаче да запазят мотивацията и да не се откажат скоро след това.

Трениране - Кога прекаляваме с тренировките

Кога прекаляваме с тренировките

30.10.20150326

Специалистите са категорични - оптималният вариант за тренировки, е четири пъти седмично. Всичко над тази константа ни прави по-малко активни през останалото време на денонощието.

Трениране - План-тренировка с кростренажор

План-тренировка с кростренажор

29.06.201509043

План-тренировката с кростренажор е най-добра за хора, които имат този уред у дома. Тя е с продължителност 25 минути и включва промяна на темпото.

Трениране - Защо е важно да тренираме през зимата?

Защо е важно да тренираме през зимата?

15.01.201501087

Доста хора са склонни да мислят, че зимата е идеалното време, за да се отпуснат и да пропуснат ежедневните упражнения. В действителност, зимните тренировки са от по-голямо значение, в сравнение с летните.

Трениране - Спортувайте за сияйна кожа

Спортувайте за сияйна кожа

12.04.201301118

С възрастта фибропластите - клетките, които изработват колаген в кожата, стават мързеливи. Хранителните вещества, които получава кожата при тренировка, помагат на фибропластите.

Трениране - Бъдете във форма със степ аеробика

Бъдете във форма със степ аеробика

03.04.201302554

Степ аеробиката е популярна в цял свят вече от десет години. Кратка история на степ аеробиката. Къде и как се практикува степ аеробика. Какво влияние оказват упражненията върху здравето.