Няколко важни неща, които не се учат в училище, а трябва

Няколко важни неща, които не се учат в училище, а трябва

Докато са млади, хората научават много за света около себе си благодарение на образованието си. От четене и писане, през математика и физика до история и философия, учителите винаги се опитват да ни дадат най-важната информация.

1

Училище

Училище - последните статии, подбрани публикаци и съвети. Информация за Училище от Ezine.bg. Списък на статиите за Училище. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Училище.
Училище - Как да изберем училище за своя първокласник

Как да изберем училище за своя първокласник

08.06.2019035

Дори и да сте във възторг от училището, което сте избрали за своя първокласник, но поради различни причини не го приемат в него, отново не се отчайвайте. Съвети при избор на училище за първокласник

Училище - Как да се успокоя преди изпит?

Как да се успокоя преди изпит?

22.06.20180346

Надали има възрастен, който да не е чувал приказката Полят изпит е взет изпит. Само напомняме да не се прекалява с алкохола, защото с главоболие трудно се взима какъвто и да е изпит. По едно питие за наздраве и стискаме палци на всички!

Училище - Момчетата са по-добри в училище, ако са обградени от момичета

Момчетата са по-добри в училище, ако са обградени от момичета

13.11.20170125

Ако има повече момичета в класната стая, това може да помогне на момчетата да повишат оценките си, както и резултатите, които показват. Според психолози това се дължи на факта, че момчетата имат по-високи нива на концентрация и мотивация, защото. .

Училище - Тормозът в училище води до здравословни проблеми в бъдеще

Тормозът в училище води до здравословни проблеми в бъдеще

12.05.20170300

Насилието в детството може да доведе до проблеми, свързани със здравето в зряла възраст, предупредиха изследователи. Според изследване тормозът през детството, независимо дали си насилникът или насилваният, може да доведе до. . .

Училище - Ниските оценки в училище – гаранция за успех в живота

Ниските оценки в училище – гаранция за успех в живота

31.05.20160680

Схващането, че отличната диплома ни гарантира светло бъдеще, е толкова залегнала в съвременното съзнание, че не можем да прозрем колко абсурдно звучи всъщност. Никой работодател няма да гледа оценките ви в дипломата ви, когато ви наема.

Училище - Без телефони и оръжия в училище

Без телефони и оръжия в училище

06.01.20160237

От години българското училище не е това, което е било и което трябва да бъде. Агресия, незаинтересованост и нежелание на учениците да се образоват са сред големите проблеми, с които учителите трябва ежедневно да се борят.

Училище - Колко струва изпращането на първокласник на училище?

Колко струва изпращането на първокласник на училище?

23.08.20150623

И тази есен праговете на училищата в страната ще бъдат прекрачени от първокласници. Този незабравим момент изпълва с трепет всеки малчуган. Не по-малко развълнувани са и техните родители.

Училище - Час спорт след училище е полезен за мозъка на децата

Час спорт след училище е полезен за мозъка на децата

04.10.20140325

Само 60 минути спорт след училищните занятия подобряват умствените способности на малчуганите. Последното проучване на Д-р Хилман сочи още как 60 минути спорт дневно успяват да запазят вниманието на децата в училищните занятия

Училище - Фамилното хранене намалява депресията

Фамилното хранене намалява депресията

08.04.20140447

Доказано е, че фамилната закуска или вечеря подобрява резултатите на децата в училище, намалява шанса за хранителни нарушения при момичетата и намалява нивата на депресия.

Училище - Как детето да ходи с желание на училище

Как детето да ходи с желание на училище

06.05.201301732

Ако детето категорично отказва да ходи на училище опитайте са да разберете защо. В крайна сметка това дете е ваше и вие трябва да знаете какъв е правилния подход. Възможно е някое от децата да го тормози, но мъничето да се срамува да каже.

Училище - За Валдорфското училище

За Валдорфското училище

26.04.201301602

Човекът измислил този метод на обучение за децата се нарича Рудолф Щайнер, роден в Австрия. Според неговата философия детето трябва винаги да е в центъра на обучението.

Училище - Да възпитаме в детето интерес към ученето

Да възпитаме в детето интерес към ученето

10.04.201302391

Всеки ден прочитайте книжка, като му давайте възможност да гледа картинките, докато четете. На познатите ви деца, които вече са достатъчно големи, правете подаръци книги. Така мъничето ще ги забележи и ще започне да проявява интерес.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни