Най-евтините и ефикасни фитнес играчки за дома

Най-евтините и ефикасни фитнес играчки за дома

Не е нужно да давате стотици левове за фитнес карта всеки месец. И сами можете да обзаведете дома си с играчки за спорт, при това на много тънка цена.

1

Фитнес Уреди

Фитнес Уреди - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Фитнес Уреди от Ezine.bg. Обзор на статиите за Фитнес Уреди. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Фитнес Уреди.
Фитнес Уреди - Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

Не сте готови за плажа? Идеалното решение за вас са Е-фит EMS тренировките!

06.05.201501368

Нямате време, а искате да изглеждате и да се чувствате добре? Има начин да се справите лесно с тази задача. И няма нужда да правите невъзможни жертви.

Фитнес Уреди - Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

Ефективно отслабване и изграждане на мускулите с Е-фит

14.05.201401344

Никога не е късно да се сдобием с хубава фигура, а комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит предлага ефективно решение за това за кратко време.

Фитнес Уреди - Предимства на E-fit технологията

Предимства на E-fit технологията

19.11.20130672

Уредът E-fit с лесната си употреба и уникални настройки прави възможно ефективно да се изпълняват желанията на клиента. По време на 20 или 25-минутната тренировка/процедура мускулният хрущял и ставите се щадят

Фитнес Уреди - Как функционира тренировката E-fit?

Как функционира тренировката E-fit?

18.11.201301194

Същността и ключът към успешната E-FIT процедура е еднoвременната стимулация. Тренировката на всички мускулни групи се случва по едно и също време и по този начин времето за една обикновена процедура се съкращава до 1/6.

Фитнес Уреди - Хубава фигура след бременност с Е-Fit

Хубава фигура след бременност с Е-Fit

17.11.20130991

Програмата E-fit може да бъде използвана за засилване на слаби гръбни мускули и при проблеми след раждане. Освен това помага за възстановяване и стягане на мускулите и съединителната тъкан, разтегната по време на бременност.

Фитнес Уреди - Как се поддържа добра форма?

Как се поддържа добра форма?

16.11.20130880

Вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT, свързан към микропроцесор, освен концентрирани упражнения помагат и за раздвижването на трудно развиващи се мускули (ставни травми, лоша функция на мускулите)

Фитнес Уреди - Искаш красиво тяло, но нямаш време?

Искаш красиво тяло, но нямаш време?

15.11.201301733

Тази програма създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото увеличава консумацията на кислород на клетките, ускорява изгарянето на калории и мазнини.

Фитнес Уреди - Какво представлява методът EMS

Какво представлява методът EMS

14.11.201301056

Този научен метод е разработен и тестван в продължение на дълги научни опити (в определени случай чрез интензивни консултации). Настоящият уред е вече пета генерация, използващ технологията EMS

Фитнес Уреди - Процедури за EMS за вашето тяло, добра форма и красота

Процедури за EMS за вашето тяло, добра форма и красота

13.11.20130708

Искате ли да се запознаете с една нова, ефективна възможност за трениране, която се препоръчва на всеки, независимо от пол, възраст, физическа подготовка и на всеки, който иска да има красиво тяло.

Фитнес Уреди - Гарантирано отслабване със специалния метод за трениране EMS

Гарантирано отслабване със специалния метод за трениране EMS

12.11.201301937

Вече и в България има възможност да се изпробва популярната в цяла Европа ЕMS (електромускулна стимулация) технология за тренировки/процедури. EMS тренировките са подходящи за всички, които нямат достатъчно време.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни