Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.

1

Фън шуй правила

Фън шуй правила - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Фън шуй правила от Ezine.bg. Обзор на статиите за Фън шуй правила. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Фън шуй правила.
Фън шуй правила - Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй

25.12.201701254

За да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.

Фън шуй правила - Фън шуй на работното място

Фън шуй на работното място

05.11.201502811

Ако сте ръководител на фирмата бюрото трябва да бъде по-голямо, отколкото са бюрата на вашите служители. Смята се, че това е символ на положение и на власт.

Фън шуй правила - Избор на цветовете в дома спрямо фън шуй

Избор на цветовете в дома спрямо фън шуй

24.10.201504044

Фън шуй е древно китайско учение, според което човек може да намери хармония във всичко - в дома си, в любовта, в работата, ако подрежда помещението по специфичен начин. За да започнете да променяте живота си, променете дома си така, че да е по каноните н

Фън шуй правила - Как да привлечем любовта според Фън Шуй

Как да привлечем любовта според Фън Шуй

16.09.2015012974

Древното изкуство Фън Шуй съчетава законите на небето и земята по хармоничен начин, което на свой ред предизвиква положителна Чи енергия. Благодарение на Фън Шуй можете да подобрите личния си живот към по-добро, а в това число и да привлечете любовта.

Фън шуй правила - Фън шуй за всеки ден

Фън шуй за всеки ден

21.01.201507145

Ако имате проблеми в бизнеса, любовта или със здравето, можете да се възползвате от няколко съвети на китайското учение за хармония със заобикалящата ни среда фън шуй. Златни рибки и щастие за дома.

Фън шуй правила - Огледалата в спалнята предизвикват изневяра

Огледалата в спалнята предизвикват изневяра

05.06.201404437

Огледалото е задължителен аксесоар за всеки интериор. То има свойството да привлича и отразява енергията. Огледало в спалнята може да подтикне партньорите към изневяра.

Фън шуй правила - Фън шуй: Изхвърлете огледалото от спалнята

Фън шуй: Изхвърлете огледалото от спалнята

22.04.2014017056

Как да обзаведем спалнята според китайското изкуство за хармония със заобикалящата ни среда фън шуй. Специалистите по фън шуй съветват да не държим в спалнята огледало, цветя и вода.

Фън шуй правила - Фън Шуй за антрета и коридори

Фън Шуй за антрета и коридори

18.12.201307464

В случай че коридорът в дома ви е много мъничък, не е необходимо да го затрупвате с някакви картини и други предмети. Достатъчно е да сложите закачалка и още някаква мебел, за да не става прекалено затворено.

Фън шуй правила - Фън шуй в трапезарията

Фън шуй в трапезарията

07.12.201304964

Трапезарията във всеки един дом трябва да е просторна, уютна и приветлива. Най-често срещаните фън шуй проблеми относно нея обикновено са свързани с нейното разположение спрямо цялостния план на дома. Атмосферата от своя страна е почти толкова важна, колк

Фън шуй правила - Фън шуй в хола

Фън шуй в хола

03.12.2013011006

До вратата на хола можете да намерите място за един декоративен фонтан – подобни предмети добавят допълнително щастие в дома. Може да замените фонтана с аквариум с риби.

Фън шуй правила - Фън шуй в банята

Фън шуй в банята

02.12.201305533

Хубаво е в близост до банята да поставите нещо зелено – може да бъде растение в саксия. Имайте предвид, че ако се спрели на растение, то непременно трябва да бъде сложено в керамична саксия.

Фън шуй правила - Фън шуй в офиса

Фън шуй в офиса

01.11.201301836

Стаята, в която е разположен офисът, трябва да има естествен приток на светлина. Тя от своя страна трябва да се балансира с щори, пердета или растения. Доказано е, че изкуственото осветление води до депресии.