Няколко ситуации, в които пиенето на много вода вреди

Няколко ситуации, в които пиенето на много вода вреди

Колкото и да са страшни страничните ефекти, истината е, че трябва да пием редовно вода. Препоръчителният дневен прием на живителната течност е меджу 6 и 8 чаши или около 2 литра.

1

Хидратиране

Хидратиране - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Хидратиране от Ezine.bg. Обзор на статиите за Хидратиране. Български сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Хидратиране.
Хидратиране - Съвети за красота от жените по света

Съвети за красота от жените по света

29.06.201702148

Африканските жени използват масло от ший за хидратиране на кожата и косата. Китайките почистват лицето си с оризова вода, а индийките глезят тялото си с вани с мед, мляко и масла.

Хидратиране - Ментета: Овлажняващите кремове изсушават кожата още повече

Ментета: Овлажняващите кремове изсушават кожата още повече

20.10.20160626

От името им става ясно, че овлажняващите кремове са предназначени да хидратират сухата и нормална кожа. Все повече жени обаче се оплакват, че тази козметика не само че не дава желания резултат, а дори изсушава кожата още повече.

Хидратиране - Защо провитамин В5 е важен за кожата и косата ни

Защо провитамин В5 е важен за кожата и косата ни

03.09.20160758

Други названия на провитамин В5 са D-пантенол и дексипантенол. Независимо под какво име точно ще срещнете субстанцията, трябва да сте наясно, че названието се отнася за един и същ витамин

Хидратиране - Пет тайни за разкрасяване

Пет тайни за разкрасяване

30.08.201603824

За да изглеждате добре, достатъчно е да използвате качествен хидратант, да не излизате на слънце без слънцезащитен крем, да не прекалявате с почистването на лицето си и да сменяте имиджа си.

Хидратиране - Трите ежедневни ритуала за еластична кожа

Трите ежедневни ритуала за еластична кожа

02.04.201603970

За да запазим кожата си еластична, не е нужно само да използваме скъпа козметика. Поддържането се опира на ежедневни и далеч не сложни ритуали, които много от жените пренебрегват.

Хидратиране - Добро здраве през лятото

Добро здраве през лятото

06.08.20150368

Вдъхновете се и придобийте нови здравословни навици. Обграждайте се с хора, които подкрепят и споделят вашите здравни цели. През летния сезон е добре да се следят и приеманите порции.

Хидратиране - Как да се преборим с остаряването?

Как да се преборим с остаряването?

25.06.201401825

Знаете ли, че използването на сусамово масло запазва кожата по–млада и за по–дълго време? Храната е фактор, отговорен за промените в цялостната визия на тялото.

Хидратиране - Как да се погрижим за устните

Как да се погрижим за устните

04.02.20120742

Погрижете се за красотата на устните си, като ги хидратирате. Гимнастика за устни. Червилото - какви цветове подхождат на тънки устни. Кога да ги очертаваме с молив.

Хидратиране - Незаменимите ползи от водата

Незаменимите ползи от водата

21.11.201101453

Вътрешното хидратиране прави кожата по-светла и сияйна. За видими резултати, пийте поне по осем големи чаши вода на ден. Упражненията, правени във вода, са супер ефективни за мускулатурата.

Хидратиране - Медът прави косата копринена и лекува рани

Медът прави косата копринена и лекува рани

26.11.201009784

С помощта на мед косата ви ще стане като копринена. Използвайте вместо балсам мед със зехтин. Медът помага за бързото заздравяване на рани благодарение на антимикробните си и хидратиращи свойстма.