Кои маски са най-добри за лятото?

Кои маски са най-добри за лятото?

През най-горещите дни се препоръчва нанасянето на високохидратиращи маски, които ще тонизират кожата ви и за дълго ще и осигурят необходимата влажност и еластичност.

1

Хидратиращи Маски

Хидратиращи Маски - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Хидратиращи Маски от Ezine.bg. Обзор на статиите за Хидратиращи Маски. Български портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Хидратиращи Маски.
Хидратиращи Маски - Маски при махмурлук

Маски при махмурлук

01.01.20180214

Махмурлукът е общо състояние, което засяга както вътрешното състояние, така и външния вид. За да възстановим здравия вид на кожата на лицето си, е нужно да се погрижим за нея.

Хидратиращи Маски - Хидратиращи маски за ръце

Хидратиращи маски за ръце

25.09.201402033

Домашните маски за ръце връщат красотата и мекотата на кожата. Те се правят с помощта на ръжен хляб, мляко, зехтин и царевично брашно.

Хидратиращи Маски - Лесни разкрасяващи домашни маски

Лесни разкрасяващи домашни маски

28.09.201205775

Вместо да харчите пари за скъпи готови маски, използвайте продуктите, които се намират в кухнята ви, за да сте красиви, със свежа кожа и без бръчки.

Хидратиращи Маски - Разкрасявай се на лунна светлина

Разкрасявай се на лунна светлина

23.02.20120998

Лунните цикли помагат на дамите да се разкрасят. Кога да минем на диета, кое е най-подходящото време да за подстригваме. Най-подходящите домашни маски за лице.