Хипертония - Високо Кръвно Налягане

Хипертония - Високо Кръвно Налягане

2

Високото кръвно е едно от най-разпространените заболявания на нашия век. Причини, симптоми и лечение на високо кръвно - хипертония. Хранене при хипертония.

1

Хипертония

Хипертония - актуални заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Хипертония от Ezine.bg. Преглед на статиите за Хипертония. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Хипертония.
Хипертония - Алтернативни методи за лечение на високо кръвно

Алтернативни методи за лечение на високо кръвно

07.07.2018011177

За да свалите кръвното си налягане и да влезете в нормата е необходимо най-вече да промените изцяло начина си на живот. Сваляне на кръвното по естествен начин.

Хипертония - Ето как да свалите кръвното без медикаменти

Ето как да свалите кръвното без медикаменти

10.06.201805855

Много хора, особено по-възрастните, страдат от [високо кръвно налягане]. Ценни съвети за сваляне на кръвното.

Хипертония - Синапът ще спаси сърцето ти

Синапът ще спаси сърцето ти

31.08.20170333

Синапът в действителност е уникален продукт, който поддържа здравето на сърцето и намалява нивото на лошия холестерол. В същото време то увеличава нивата на добрия холестерол

Хипертония - Природни средства за лечение на хипертония

Природни средства за лечение на хипертония

09.03.201701347

Хипертонията е наистина опасна болест, която често бива пренебрегвана. Всъщност, именно високото кръвно налягане е един от водещите рискови фактори, свързани пряко с всички сърдечно-съдови заболявания, проблеми с бъбреците, инсулт и други опасни състояния

Хипертония - Първа помощ при хипертонична криза

Първа помощ при хипертонична криза

23.02.201702025

Един на всеки трима, имащ проблеми със сърцето, бива диагностициран, че има хипертонична криза. Задълбочаването на това заболяване може да доведе до много сериозно увреждане на сърцето.

Хипертония - Чаят срещу хипертония на Петър Димков

Чаят срещу хипертония на Петър Димков

17.07.201602889

Ето как можете да си приготвите сами лечебния чай при хипертония на Петър Димков, както и за какво друго освен за хипертония можете да го използвате според лечителя

Хипертония - Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!

Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!

11.07.20160478

Повечето от нас са чували за холестерола. Със сигурност първата асоциация е за лошо вещество, което се съдържа в мазните храни и предизвиква редица здравословни проблеми. Истината е, че тази органична молекула е много по-сложна и интересна

Хипертония - Лечение на хипертония без медикаменти

Лечение на хипертония без медикаменти

03.12.201504649

С помощта на някои трикове можете да лекувате хипертонията и без медикаменти. Достатъчно е да спазвате определени правила и да извършвате някои действия, с които да намалите кръвното си налягане

Хипертония - Мислете позитивно, за да преборите високото кръвно

Мислете позитивно, за да преборите високото кръвно

20.05.20150839

Специалисти препоръчват позитивното мислене като ефективен метод за справяне с високото кръвно. Добре е да се радваме на простите неща в живота – на топлото майско слънце, на факта, че сме живи и здрави и сред близките си.

Хипертония - Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

Феновете на Виагра за диабетици и хипертоници

15.04.201501060

Виаграта може да реши временно проблема с еректилната дисфункция, но не може да го излекува, обясняват учените. Те напомнят на всички лекари, че трябва да дават достоверна информация на своите пациенти.

Хипертония - Съвети при проблеми с кръвното налягане

Съвети при проблеми с кръвното налягане

27.03.201505529

Високото и ниското кръвно налягане могат да бъдат причинени от много различни фактори, а общото между двете състояния е, че ако не се лекуват, могат да доведат до по-сериозни заболявания.

Хипертония - Хипертонична криза

Хипертонична криза

06.03.201502434

Хипертоничната криза е едно от най-честите усложнения на хипертоничната болест. В най-честия случай започва със спазъм, който обхваща всички кръвоносни съдове.