Хормонално лечение с билки

Хормонално лечение с билки

В редица случаи лечението на хормонални нарушения с билки дава добър ефект или спира или забавя развиването на болестта. Ето няколко ценните рецепти с билки за хормонално лечение в зависимост от типа на смущението или заболяването

1

Хормонални нарушения

Хормонални нарушения - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Хормонални нарушения от Ezine.bg. Обзор на статиите за Хормонални нарушения. Български портал за здраве, звезди, дом, родители и деца и Хормонални нарушения.
Хормонални нарушения - Хормоните свързани с пълнеене и отслабване

Хормоните свързани с пълнеене и отслабване

19.04.2013855761

На всекиго вече е ясно, че хормоните, особено при жените, играят изключително важна роля при процесите на пълнеене и отслабване. Не сте бременна, не променяте хранителните си навици и се движите както обикновено, но въпреки това пълнеете. Защо е така?

Хормонални нарушения - Лицето ни е прозорец към нашето здраве

Лицето ни е прозорец към нашето здраве

05.04.201306820

Всички неща, които се случват в живота ни, оставят трайни последици за нас, но оказва се не само за съзнанието ни, а дори външно. Рядко обръщаме внимание на подобни детайли, смятаме ги за дребни и не особено интересни.

Хормонални нарушения - Причини за спонтанен аборт

Причини за спонтанен аборт

22.10.2012012563

Причините за спонтанен аборт са строго индивидуални за всеки отделен случай. Хормонални нарушения и аномалии в матката са сред причините за спонтанен аборт.

Хормонални нарушения - Как да разпознаем киста в гърдата

Как да разпознаем киста в гърдата

29.04.2012036403

Кистите в гърдите са доброкачествени образувания, които могат да се появят следствие на хормонални нарушения или прием на хормонални препарати. Не представляват опасност на живота.

Хормонални нарушения - Изпотяването е сигнал за рак и инфекции

Изпотяването е сигнал за рак и инфекции

06.08.20110105715

Всяка инфекция, проникваща в организма, повишава вътрешната температура на тялото и предизвиква изпотяване. Това става заради попадане на бактерии или вируси в кръвта.

Хормонални нарушения - Кой е виновен за косопада?

Кой е виновен за косопада?

31.07.201102083

Окапването на косата е голям проблем, който може да стресира всяка жена. Най-разпространените причини са две - хормонални нарушения и интоксикация.