Ботулизъм

Ботулизъм

Ботулизмът представлява изключително сериозно състояние на организма. Ботулизмът се наблюдава след консумация на сурови или недобре приготвени хранителни продукти. Симптоми при ботулизъм.

1

Хранителни Отравяния

Хранителни Отравяния - последните заглавия, избрани публикаци и препоръки. Информация за Хранителни Отравяния от Ezine.bg. Преглед на статиите за Хранителни Отравяния. Онлайн сайт за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Хранителни Отравяния.
Хранителни Отравяния - Видове отравяния

Видове отравяния

15.04.201502320

Отравянията са сред зачестилите проблеми на модерното общество и е важно да се отбележи, че когато става въпрос за отравяне, не се касае само до лекарствени или битови отравяния, но и за професионални

Хранителни Отравяния - Хранително натравяне

Хранително натравяне

02.04.2015034328

Хранително натравяне или хранителната интоксикация представлява остро състояние, което възниква след прием на хранителни продукти. Хранене и лечение при хранително натравяне.

Хранителни Отравяния - Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

03.01.201501055

Апендицитът представлява възпаление на апендикса, който е придатъкът на сляпото черво и се намира на границата между тънките и дебели черва. Най-честата причина, довеждаща до възпалителния процес, е запушването на отвора на апендикса.

Хранителни Отравяния - Повръщане и разстройство при деца

Повръщане и разстройство при деца

01.09.2013014159

Много често през лятото децата започват да повръщат и това обикновено е придружено и със стомашно разстройство. Хлапетата са принудени да лежат цял ден вкъщи, вместо да играят навън и това ги изнервя.

Хранителни Отравяния - Целебни отвари при хранително отравяне

Целебни отвари при хранително отравяне

30.08.201301323

Обикновено симптомите при хранително отравяне отшумяват за 2–3 дена, но е хубаво да вземете някакви мерки, за да облекчите състоянието си по-скоро. Някой билки трябва да са винаги подръка

Хранителни Отравяния - Джинджифил срещу хранителни отравяния

Джинджифил срещу хранителни отравяния

02.02.201303973

Джинджифилът се използва с успех от много народи през вековете. Той има много ценни свойства, едно от които е, че помага при хранителни отравяния.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни