С тези заболявания тялото ви казва, че имате нужда от почивка

С тези заболявания тялото ви казва, че имате нужда от почивка

В желанието си да спечелят повече пари или просто да запазят работата си, хората са склонни да се ангажират с допълнителна работа. Но ако не почиват достатъчно често, организмът им започва да се разболява.

1

Хронична умора

Хронична умора - последните теми, избрани публикаци и съвети. Информация на тема Хронична умора от Ezine.bg. Списък на статиите за Хронична умора. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Хронична умора.
Хронична умора - Защо вечно сте уморени?

Защо вечно сте уморени?

04.06.20180391

Ето някои неща, които могат да обяснят на какво се дължи постоянната умора. Ако 10-15 дни непрекъснато сте уморени, направете промени в програмата си – намалете работата, прехвърлете част от домашните задължения, откажете някои ангажименти и. . .

Хронична умора - Надвийте лесно умората

Надвийте лесно умората

27.11.201602561

За да не изпитвате умора, избягвайте захарта и храните с нишесте. Намалете кафето и газираните напитки. Взимайте мултивитамини.

Хронична умора - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.2016014810

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Хронична умора - Синдром на хроничната умора

Синдром на хроничната умора

09.06.201503525

Синдромът на хроничната умора представлява болестно състояние с неизвестна етиология. индромът на хроничната умора се характеризира с умора, която не преминава с почивка. Симптоми и лечение при синдром на хроничната умора.

Хронична умора - Навиците, които ни уморяват

Навиците, които ни уморяват

05.04.20150957

Най-характерното състояние през пролетта е пролетната умора – когато и да си легнеш, колкото и да спиш, на следващия ден се чувстващ изтощен. Има няколко навика, които допринасят за постоянното чувство на умора.

Хронична умора - Изтощение

Изтощение

19.03.201502024

Изтощението е вид хронична умора. Най-често до изтощение се стига при стрес и недостатъчно сън. От изтощение се страда и при неправилно хранене или психологически проблем.

Хронична умора - Яйца и портокалов фреш прогонват умората

Яйца и портокалов фреш прогонват умората

19.04.201401262

Вегетарианците и онези, които не ядат месо, са застрашени от недостиг на желазо в организма. Той причинява и състояние на умора без видима причина. Яйца и портокалов фреш на закуска са най-полезни

Хронична умора - Прояви на синдрома на хроничната умора

Прояви на синдрома на хроничната умора

23.07.201303210

Хората със синдром на хроничната умора постоянно са в депресия, а някои имат и по-сериозни психически нарушения. Синдромът на хроничната умора може да предизвиква главоболие, гадене, безсъние, мускулна слабост.

Хронична умора - Шоколадът може да причини депресия

Шоколадът може да причини депресия

05.02.201301247

Чувствате се по-напрегнат и раздразнителен от обикновено. Отдавате го на лошото време, неприятностите в службата или хроничната умора. Ами ако грешите и причината за лошото ви настроение е друга.

Хронична умора - Бърза умора при децата

Бърза умора при децата

18.10.201203121

Децата изпитват умора от време на време, особено по време на активното си развитието през годините. Като цяло дрямката и малко почивка ще помогнат, за да се излекува умората.

Хронична умора - Симптоми на синдрома хронична умора

Симптоми на синдрома хронична умора

08.11.201103162

Синдромът хронична умора се появява между двадесет и петата и петдесет годишнината на жената. Някои лекари го обясняват с объркване на имунната ни система.

Хронична умора - На какво се дължи хроничната умора

На какво се дължи хроничната умора

03.07.201103660

Дори и ако почивката не ви помага да се справите с умората и да възвърнете силите си, то очевидно имате някакъв здравословен проблем и не е зле да се обърнете към личния си лекар.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни