Алкохолът убива мозъчни клетки и други заблуди, в които вярваме

Алкохолът убива мозъчни клетки и други заблуди, в които вярваме

В днешното информационно общество ежедневно биваме затрупвани с информация до такава степен, че можем в определен момент буквално да блокираме и да започнем да се боим едва ли не от всичко. Това важи в пълна степен за здравето.

1

Хълцане

Хълцане - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Хълцане от Ezine.bg. Преглед на статиите за Хълцане. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Хълцане.
Хълцане - Хълцане

Хълцане

24.06.201503733

Всеки човек се е сблъсквал с досадното хълцане, което при някои трае минути, а при други хора може да продължи часове. Твърде продължителното хълцане може да причини здравословни проблеми. Начини, с които можете да си помогнете сами при хълцане.

Хълцане - Бързи мерки при хълцане

Бързи мерки при хълцане

04.02.2013023640

Срещу хълцане помага следният метод: сложете на пода метла, като разперената й част трябва да е обърната надясно. Прескочете през метлата седем пъти.

Хълцане - Защо се оригваме често

Защо се оригваме често

12.09.2012018893

Оригването се появява, когато стомахът недоволства. Без наличие на стомашни смущения, тези газове, които излизат от устата ви, често са без никаква миризма или неприятно усещане в устатa.

Хълцане - Защо хълцаме

Защо хълцаме

30.06.201207328

На всеки човек се случва да хълца. Хълцането е резултат от раздразнена диафрагма. Няколко са причините за това - препълнен стомах, прекаляване с лютото, различни емоции.

Хълцане - От какво се получава хълцане

От какво се получава хълцане

26.01.201204576

Хълцането представлява повтарящо се непроизволно свиване на диафрагмата, при което се получава силно вдишване и свиване на мускулите на гърлото.

Хълцане - Истината за митовете за здравето

Истината за митовете за здравето

09.09.201002893

Сред митовете за здравето е че рибата ни прави по-умни, с мокра коса не се излиза. Мит е и че топлото мляко приспива или за да спрете да хълцате, трябва да ви стресне някой.

Хълцане - Как да спрем заглъхването на ушите и хълцането

Как да спрем заглъхването на ушите и хълцането

09.08.201006992

Учените се опитват да открият защо възниква хълцането, изтръпването на краката, заглъхването на ушите и главоболието, предизвикано от сладолед. Те откриват и начини за премахване на тези проблеми.

Хълцане - Хълцаме още в майчината утроба

Хълцаме още в майчината утроба

31.05.20100792

Хълцането, което не престава в продължение на дни или месец, може да е симптом на сериозни заболявания на главния или гръбначния мозък.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни