Как сексът ни лекува

Как сексът ни лекува

Редовният акт е естествен противоалергичен метод. Помага дори при запушен нос, висока температура и астма, предпазва от грипове и настинки. Редовният секс увеличава с 30 процента нивото на имуноглобулин А, който стимулира имунната система.

1

Циркулация на кръвта

Циркулация на кръвта - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Циркулация на кръвта от Ezine.bg. Преглед на статиите за Циркулация на кръвта. Онлайн портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Циркулация на кръвта.
Циркулация на кръвта - Студени ръце - топло сърце

Студени ръце - топло сърце

13.02.201303701

Колко често вечер в кревата се сгушвате в любимия и с изненада установявате, че за разлика от вашите крака, неговите са топли. Мъжете и жените усещат студа различно. Доказано е, че заради хормоните жените усещат студа по-силно.

Циркулация на кръвта - Секс срещу лош холестерол

Секс срещу лош холестерол

28.01.201302525

Сексът е добър помощник на хората, които имат лош холестерол. Полезният му ефект се изразява в това, че подобрява циркулацията на кръвта. Сексът е полезен и за здрав сън, преборва и главоболието.

Циркулация на кръвта - Помощ при отоци в глезените

Помощ при отоци в глезените

19.11.2012066493

Първо трябва да се изключи всяка възможност за сериозно заболяване, защото подутите глезени може да бъдат симптом на основен здравен проблем, като сърдечна или бъбречна недостатъчност.

Циркулация на кръвта - Срещу оток на краката - повече движение

Срещу оток на краката - повече движение

08.06.2011019491

Отокът на краката е често срещан и при обездвижване. Как да подобрите циркулацията на кръвта? Причини за оток на краката.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни