Поддържайте здравето на тънките си черва с тези съвети

Поддържайте здравето на тънките си черва с тези съвети

Природата е дала достатъчно продукти, които да помогнат за нормалната функция на червата. Всекидневното използване на слабителни лекарствени средства е опасно, тъй като червата стават лениви.

1

Черва

Черва - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Черва от Ezine.bg. Обзор на статиите за Черва. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Черва.
Черва - Рецепта за прочистване на червата от отрови

Рецепта за прочистване на червата от отрови

17.12.2015730827

Има доста начини, чрез които да изчистим организма си – можете да си приготвите отвари от различни билки. Но далеч по-лесна е рецептата за изчистване на шлаките от червата с ленено семе или с ленено брашно.

Черва - Причини за метеоризъм в червата

Причини за метеоризъм в червата

11.05.201503570

Причините за метеоризъм в червата могат да бъдат много и различни. Сами по себе си газове в червата рядко са признак или симптом на сериозно състояние.

Черва - Къркорене на червата

Къркорене на червата

24.07.2013036401

Къркоренето на червата е усещане, което се е случвало почти на всеки. Проблем е, когато започнем да го получаваме прекалено често – това ни прави нервни, създава ни дискомфорт и предизвиква ненужно напрежение.

Черва - Слабеем с чудно хапче само след една година

Слабеем с чудно хапче само след една година

31.07.201001559

Учени от Белгия обявиха, че до една година ще създадат хапче-чудо срещу затлъстяването. Новият продукт ще представлява хранителна добавка, която ще регулира микрофлората на червата.

Черва - Бирена мая за здрава коса и сияйна кожа

Бирена мая за здрава коса и сияйна кожа

15.06.201007451

Бирената мая е полезна за работата на червата. Тя заздравява кожата и косата. Особено богата на витамини от група В – фолиева киселина, протеини, бирената мая дава на организма ни важни аминокиселини.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни