По естествената форма на веждите си ще разбереш своите таланти

По естествената форма на веждите си ще разбереш своите таланти

Никоя суетна дама не би оставила веждите ѝ да израстат в естествената си форма, но ако си спомните как да изглеждали те, преди да започнете да ги оформяте, ще разберете силните страни на своя характер.

1

Черти на лицето

Черти на лицето - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Информация за Черти на лицето от Ezine.bg. Преглед на статиите за Черти на лицето. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Черти на лицето.
Черти на лицето - Усмивката ни издава какви сме

Усмивката ни издава какви сме

02.05.201604635

Занимаващи се с езика на жестовете твърдят, че чрез маниер на усмивката може да се направи профил на разглеждания човек. Ето кои са основните типове усмивки и характера ни според тях

Черти на лицето - Формата на лицето издава същността ни

Формата на лицето издава същността ни

03.03.201602738

Физиогномиката е една от най-древните науки. Според нея лицето е огледало на истинската същност на всеки от нас. С изучаването и са се занимавали едни от великите имена - Авицена, Аристотел, Леонардо да Винчи.

Черти на лицето - Първото впечатление се създава от лицето

Първото впечатление се създава от лицето

21.11.201501595

Чертите на всяко човешко лице създават първото впечатление при запознанство, показва ново прочуване. Лицето може да влияе върху мнението на хората и дори да ви спаси от глоба за неправилно паркиране.

Черти на лицето - Чертите на лицето показват възможностите в леглото

Чертите на лицето показват възможностите в леглото

26.05.201403097

Експерти по китайското учение Съан Мен, което се основава на разчитане лицевите черти, твърдят, че сексуалните възможности на един човек могат да бъдат видени на неговото лице.

Черти на лицето - Грозните лица се помнят по-дълго от красивите

Грозните лица се помнят по-дълго от красивите

08.02.20140763

Независимо от предимствата, които красотата може да ни донесе, тя просто не се запомня. Според поредното ново проучване съзнанието ни запомня по-лесно грозните черти на лицето.

Черти на лицето - Как да разбера каква прическа ще ми отива

Как да разбера каква прическа ще ми отива

01.07.2013049185

Формата на лицето е основното, което има значение при избора на нова прическа. За да разберете, каква прическа ще ви отива, трябва да прецените правилно формата на лицето си.

Черти на лицето - Как да си изберем правилната прическа

Как да си изберем правилната прическа

11.03.2013015786

Освен с формата на лицето, всяка жена трябва да съчетае прическата си и с вида коса, която има. Не по-малко важни се оказват и чертите на лицето – често пъти дамите бъркат точно там, когато решават да променят косата си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни