Три продукта, които ще ви помогнат с разширените вени

Три продукта, които ще ви помогнат с разширените вени

Разширените вени може да се появят по различни причини, а май-често са резултат от напредването на възрастта, покачването на теглото и липсата на физическа активност.

1

Чесън

Чесън - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Чесън от Ezine.bg. Списък на статиите за Чесън. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Чесън.
Чесън - Тайната на французойките: Спорт, чесън и по малко вино

Тайната на французойките: Спорт, чесън и по малко вино

31.01.201803557

Красотата на французойките е пословична. Дамите със средна продължителност на живота 82 години успяват да запазят красотата си непокътната дори в напреднала възраст.

Чесън - Маски с чесън за гъста, здрава и блестяща коса

Маски с чесън за гъста, здрава и блестяща коса

04.06.201703548

Домашните помади с чесън са едно от най-мощните средства срещу косопада. В миналото нашите баби усилено са ползвали сока от прясно смачкани скилидки при тънка и рядка коса, а също и при пърхот.

Чесън - Народната медицина при спукани капиляри

Народната медицина при спукани капиляри

30.03.201706594

Спуканите капиляри се появяват по кожата под формата на червена паякообразна мрежа от петна. Обикновено са засегнати краката и лицето. Има много причини за появата, като сред тях са наследственият фактор, бременността, травми и различни заболявания.

Чесън - Домашни мехлеми срещу гъбички

Домашни мехлеми срещу гъбички

14.01.2017046224

Над 100 вида гъбички създават проблеми на кожата и ноктите, като част от тях дори могат да увредят вътрешните органи. Затова не бива да ги подценяваме.

Чесън - Няколко съвета как да живеете по-дълго

Няколко съвета как да живеете по-дълго

03.08.20160531

Дори и днес, с цялата развита технология, учените не могат да уточнят какви са точните граници на човешкото дълголетие. Смята се, че оптималната възраст, до която човек може да доживее, е 120 години.

Чесън - Домашно приготвени чеснови капки за укрепване на организма

Домашно приготвени чеснови капки за укрепване на организма

28.06.20160856

От векове се знае, че чесънът е сред онези природни антибиотици, които имат мултифункционално действие.

Чесън - Естествени лекарства от природата

Естествени лекарства от природата

13.06.201603924

Природата е дала на човек всичко, от което се нуждае. Всяка храна и билка са създадени, освен за да ни поддържат живи, но и за да ни подсигурят крепко здраве. В миналото нашите предци чудесно са знаели кое е най-добро за тялото им.

Чесън - Доказалите се с времето храни-афродизиаци

Доказалите се с времето храни-афродизиаци

14.12.201503999

Някои храни могат да действат на организма като афродизиак и доказано да повишават сексуалното желание. Тези храни са доказали своята резултатност след множество експерименти.

Чесън - Сок от чесън помага на болни от рак

Сок от чесън помага на болни от рак

21.11.201501559

Вече съществуват много лицензирани чеснови продукти с изцяло естествен състав. Можете да се снабдите с полезните свойства на чесъна под формата на таблетки, капсули, прах или сироп. Сокът от чесън е познат на човечеството от дълбока древност.

Чесън - Чесън и мас лекуват хемороиди

Чесън и мас лекуват хемороиди

01.11.2015010631

Едно от често срещаните и препоръчвани народни лекарства против хемороидите е чесънът. Най-лесният начин е да си направите мехлем, за който ще ви бъдат необходими и още два продукта – свинска мас и сол.

Чесън - Унищожете гъбичките по краката с чесън и масло

Унищожете гъбичките по краката с чесън и масло

29.10.2015010369

Във всяка аптека има различни медикаменти, които ще ви помогнат да се справите с гъбичките по краката, но можете да се обърнете и към народната медицина. Комбинацията от чесън и масло унищожава досадните гъбички по ноктите на краката

Чесън - Подправките, които ще те направят по-красива

Подправките, които ще те направят по-красива

19.09.20150918

Според Лиса Московиц, един от световноизвестните диетолози, консумацията на няколко подправки, добре познати във всеки дом, може да постигне чудеса с вашата кожа и коса.