Цветът на четката ти за зъби издава много за теб

Цветът на четката ти за зъби издава много за теб

Интересно е, че четката за зъби показва не само вашите предпочитания отново почистването на зъбите ви, но и лични ваши качества.

1

Четка за зъби

Четка за зъби - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Четка за зъби от Ezine.bg. Обзор на статиите за Четка за зъби. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Четка за зъби.
Четка за зъби - Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

01.03.20180141

Електрическата четка за зъби е един от най-нашумелите уреди при поддържането на хигиена през последните години. Какви обаче са ползите от нея и доколко това актуално устройство ви е необходимо?

Четка за зъби - Ще ви се догади, като разберете с какво е покрита четката ви за зъби

Ще ви се догади, като разберете с какво е покрита четката ви за зъби

27.01.20170485

Купете си нова четка за зъби. Веднага! Настоящата ви вероятно съдържа фекалии, херпес и дори вируса, отговорен за развитието на хепатит. Не се опитваме да ви стреснем, нито да стимулираме индустрията за производство на четки за зъби.

Четка за зъби - Какви грешки допускаме при миенето на зъбите си

Какви грешки допускаме при миенето на зъбите си

25.05.201401123

Няма нужда да натискате четката, нито да бързате прекалено много, защото това може да нарани и раздразни венците ви. Винаги почиствайте зъбите си еднакво добре както от външната страна, така и от вътрешната.

Четка за зъби - Четката за зъби е най-мръсната вещ вкъщи

Четката за зъби е най-мръсната вещ вкъщи

30.01.201402179

Специалистите предупреждават, че четката за зъби, която използвате всекидневно, всъщност е най-мръсната вещ в дома ви. Заедно с нея ключът за лампата и дистанционното са предметите, по които се събират най-много микроби и бактерии.

Четка за зъби - Най-мръсните места в дома ви

Най-мръсните места в дома ви

04.02.201302601

Върху дръжките на вратите, в кухненската мивка, във ваната и върху четката за зъби живеят много микроби, които са опасни за здравето. Наблегнете върху почистването на тези места, за да се предпазите.

Четка за зъби - Половин минута дневно за красиви устни

Половин минута дневно за красиви устни

01.07.201101982

Търкайте половин минута устните си с четка за зъби или хавлиен плат, за да бъдат свежи и да имат естествен блясък. Мажете ги с натурален мед, за да ги предпазите от изсъхване.

Четка за зъби - Препоръки при избора на четка за зъби

Препоръки при избора на четка за зъби

12.06.20110573

Пазарът предлага изобилие от четки за зъби. Те са толкова много, че когато ви се наложи да си купите, изпитвате затруднение коя точно да изберете. Препоръки при избора на четка за зъби.

Четка за зъби - Четките за зъби гъмжат от бактерии

Четките за зъби гъмжат от бактерии

11.03.201001494

Четките за зъби са потенциални носители на риск от зараза, ако се намират близо до тоалетната чиния. При спускането на водата бактериите се пръскат из въздуха и кацат върху четката.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни