Учени: Чистият дом е вреден за вашето дете!

Учени: Чистият дом е вреден за вашето дете!

Може би си мислите, че ключът към запазването на здравето на децата ви е да стерилизирате жилището си и да го поддържате винаги чисто. За изненада на мнозина обаче това далеч не е така. Водещи учени споделят, че този начин на мислене е напълно погрешен.

1

Чистота

Чистота - актуални теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Чистота от Ezine.bg. Преглед на статиите за Чистота. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Чистота.
Чистота - Повече за белия цвят в интериора

Повече за белия цвят в интериора

20.07.201412857

Белият цвят е цветът на чистотата. Използването на белия цвят в интериора е добро решение, тъй като с лекота можете да го комбинирате с различни интериорни стилове.

Чистота - Чистота и свежест на лицето

Чистота и свежест на лицето

29.04.201302394

За да бъде лицето ви винаги чисто и сияйно, всеки ден търкайте кожата с кубчета лед от отвара на лайка или направени от минерална вода.

Чистота - Ако си слаба, значи си добра домакиня

Ако си слаба, значи си добра домакиня

21.01.201303929

Фигурата издава собственичката й каква е като домакиня. Тези от вас, които поддържат чисти къщите си, са в по-добра физическа форма от тези, които живеят в разхвърляна обстановка.

Чистота - Манията за чистота може да ви разболее

Манията за чистота може да ви разболее

19.11.201203566

Съветът на специалистите е да поддържате дома си достатъчно чист и подреден, без това да се превръща в някаква мания и желание за перфекционизъм.

Чистота - Прекалената хигиена на кожата може да е опасна

Прекалената хигиена на кожата може да е опасна

13.06.201101128

Прекалената хигиена на кожата може да бъде и опасна. Убедените, че чистотата е непременен залог за здраве, са доста придирчиви в избора си на антибактериални сапуни, шампоани против пърхот.

Чистота - Как да се къпем правилно

Как да се къпем правилно

18.04.2011016328

Ако се къпете всеки ден с прекалено топла вода и антибактериален сапун и гъба, увреждате защитния повърхностен слой на кожата. Използвайте хладка вода и избягвайте сапуна, когато може.

Чистота - Плодове и билки за сияйна кожа

Плодове и билки за сияйна кожа

23.02.201102065

Билките и плодовете са едновременно храна и лекарство. В текста ще откриете няколко интересни рецепти, препоръчани от природната медицина.

Чистота - Децата, родени през есента, са по-склонни към алергии

Децата, родени през есента, са по-склонни към алергии

06.11.20100351

Децата, които са родени през октомври и ноември, са най-склонни към различни алергии. Те се провокират от прекалената чистота, неправилното хранене и ранно използване на антибиотици.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни