Тези звездни актриси казаха Не на скалпела! И не сбъркаха

Тези звездни актриси казаха Не на скалпела! И не сбъркаха

Красотата винаги се е ценяла. Стандартите за нея са се менили през вековете и всеки, който иска да бъде харесван, се е принуждавал да ги следва. Това обаче не важи за всички.

1

Шарън Стоун

Шарън Стоун - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Шарън Стоун от Ezine.bg. Обзор на статиите за Шарън Стоун. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Шарън Стоун.
Шарън Стоун - Ето го режимът, с който Шарън Стоун изглежда изумително на 60 години

Ето го режимът, с който Шарън Стоун изглежда изумително на 60 години

13.03.2018133071

Наскоро актрисата Шарън Стоун навърши 60 години, но формите на тялото ѝ са все толкова перфектни както през 1992 година, когато изигра серийната убийца във филма Първичен инстинкт.

Шарън Стоун - Шарън Стоун вцепени социалните мрежи с тази снимка

Шарън Стоун вцепени социалните мрежи с тази снимка

10.07.201702238

Въпреки че актрисата Шарън Стоун е на цели 59 години, тя има фигура, на която много млади момичета може да завидят. Ако не вярвате вижте последната снимка, която звездата е споделила в Инстаграм.

Шарън Стоун - Звездни дами над 50 с перфектна визия – вижте как я постигат!

Звездни дами над 50 с перфектна визия – вижте как я постигат!

20.04.201707935

Визията на звездите неминуемо включва перфектни мерки. Някои от световно известните дами успяват да запазят перфектната си визия и над 50, което е повече от удивително.

Шарън Стоун - Шарън Стоун показа новото си гадже

Шарън Стоун показа новото си гадже

04.12.201602191

58-годишната актриса Шарън Стоун прекара романтичен уикенд на Карибите в компанията на новия си приятел спортния агент Лони Купър. Русокосата звезда показа, че въпреки годините е запазила перфектното си тяло.

Шарън Стоун - Шарън Стоун лъсна само по бижута

Шарън Стоун лъсна само по бижута

18.08.20150457

Актрисата Шарън Стоун, която навлезе в зряла възраст, се престраши и позира чисто гола пред обектива на известен американски фотограф. Блондинката, която след три години ще празнува шестдесетия си рожден ден, е в топ форма за срам на някои свои по-млади

Шарън Стоун - Шарън Стоун иска продължение на Първичен инстинкт

Шарън Стоун иска продължение на Първичен инстинкт

24.05.20130399

Холивудската актриса Шарън Стоун е вдъхновена от идеята да снима третата част на поредицата Първичен инстинкт . Филмът, който превърна преди време актрисата в звезда, може да има продължение.

Шарън Стоун - Шарън Стоун вярвала, че е загубила красотата си

Шарън Стоун вярвала, че е загубила красотата си

22.01.20120665

Някога Шарън Стоун беше обявена за най-красивата жена от списание People“, но преди десет години, след като претърпява мозъчен кръвоизлив, тя се почувствала точно обратното.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни