Мадона предложи на Шон Пен да се оженят

Мадона предложи на Шон Пен да се оженят

Въпреки че вече имаха един неуспешен брак, поп иконата Мадона предложи на актьора Шон Пен отново да се оженят. Това се случи по време на благотворителния търг Raising Malawi.

1

Шон Пен

Шон Пен - последните теми, авторски публикаци и съвети. Информация на тема Шон Пен от Ezine.bg. Списък на статиите за Шон Пен. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Шон Пен.
Шон Пен - Шон Пен шокира света! Заби тийнейджърка

Шон Пен шокира света! Заби тийнейджърка

10.10.20160239

Актьорът Шон Пен успя да шокира света. Новата му любов е не коя да е, а изключително младата дъщеря на колегата му Винсен Д'Онофрио - 24-годишната Лейла Джордж.

Шон Пен - Шон Пен замени Чарлийз с младо гадже

Шон Пен замени Чарлийз с младо гадже

15.04.20160398

Холивудският актьор Шон Пен си има нова любима. Това е колежката му Минка Кели.

Шон Пен - Шон Пен и Чарлийз Терон отново заедно?

Шон Пен и Чарлийз Терон отново заедно?

14.12.20150237

Холивудските звезди Шон Пен и Чарлийз Терон изживяха бурен романс, който продължи около две години и официално приключи това лято. Като че ли обаче, те са се събрали отново, но не точно.

Шон Пен - Шон Пен плаче в скута на бивша съпруга

Шон Пен плаче в скута на бивша съпруга

16.09.20150254

Актьорът Шон Пен още не може да преодолее шока от ритника, който получи преди сватбата си с носителката на Оскар Шарлиз Терон. За да се утеши, той помолил за помощ една от бившите си съпруги - актрисата Робин Райт.

Шон Пен - Шон Пен намери нова любов след Чарлиз Терон

Шон Пен намери нова любов след Чарлиз Терон

20.08.20150336

Актьорът Шон Пен, който бе зарязан от колежката си Шарлиз Терон след почти двегодишна връзка, се утешава с актрисата Емануел Вожие. Брюнетката, която е известна с ролята си от сериала Тайните на Смолвил, е убедена, че ще го отведе до олтара.

Шон Пен - Клюки за побой над Чарлийз Терон

Клюки за побой над Чарлийз Терон

19.06.20150339

Холивудската звезда Чарлийз Терон явно е опитала от здравата ръка на любимия си Шон Пен, защото го заряза броени дни преди сватбата. Поп кралицата Мадона, която преди години беше омъжена за актьора, го напусна заради системен побой.

Шон Пен - Шарлиз Терон се вдетини

Шарлиз Терон се вдетини

17.04.20150295

Шарлиз Терон признава, че се е вдетинила покрай връзката си с колегата си Шон Пен. Тя го оставяла да я глези и да я третира като малко момиченце, което много й харесвало.

Шон Пен - Шарлиз Терон и Шон Пен свиват семейно гнездо

Шарлиз Терон и Шон Пен свиват семейно гнездо

09.02.20150192

Холивудските звезди Шарлиз Терон и Шон Пен скоро вдигат сватба и търсят къде да живеят. Неотдавна двамата се сгодиха в Париж, но датата на сватбата все още не е ясна.

Шон Пен - Памела Андерсън се омъжи отново

Памела Андерсън се омъжи отново

12.01.20140656

Памела Андерсън успя да изненада медиите и почитателите си, като обяви, че отново се е оженила за бившия си съпруг кинопродуцента Рик Соломон.

Шон Пен - Шон Пен не се е чувствал обичан от жените си

Шон Пен не се е чувствал обичан от жените си

15.12.20120147

Носителят на Оскар“ Шон Пен, който има десетки отличия и международна слава признава, че не се е чувствал обичан от жените, с които е споделил брачното ложе.

Шон Пен - Скарлет Йохансон бременна?

Скарлет Йохансон бременна?

15.04.20110201

Източник заяви, че актрисата се е преместила при възлюбения си Шон Пен. Двамата се подвизават в къщата му в Малибу, за скромната сума от 3, 8 милиона долара.

Шон Пен - Скарлет Йохансон и Шон Пен на почивка в Мексико

Скарлет Йохансон и Шон Пен на почивка в Мексико

08.03.20110336

Скарлет Йохансон и Шон Пен избягали от любопитните погледи на кратка почивка в Мексико. Новата двойка си направила романтична вечеря с ордьоври от омари и Маргарити за повече настроение.