Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Змии

Да сънуваш Змии в съня си как се интерпретира? Тълкуване на Змии на сън.
Змии
Змия ако сънуваш, може да се възприеме и като добър, и като лош знак.

Ако жена види змия в съня си, ще успее да зачене дете. Змийска кожа ако ти се присъни ще забогатееш, ще се радваш на чудата съдба.

Видиш ли много змии в кутия, някой ще те излъже за нещо, бъди нащрек, за да разбереш за какво. Малки змийчета ако сънуваш, приятел или колега ще демонстрира студените си чувства към теб.

Ако те ухапе змия насън, значи си физически и психически изтощен, и имаш нужда от почивка. Гониш ли змии в съня си, ще се скараш със съперник или недоброжелател. Чуеш ли, че съска змия срещу теб, ще трябва да се изправиш пред предизвикателство. Ако галиш змия насън, ще успееш да съблазниш и очароваш обект от противоположния пол, който ти е тръпка.

Свита на кълбо змия ако видиш, пази се от неприятности и опасности. Ако е захапала опашката си, чакат те успехи в учението и начинанията, с които се занимаваш.

Ако в съня си хващаш змия с голи ръце, ще победиш съперника си. Убиеш ли змия - ще излезеш като първенец, но победата няма да те удовлетвори и зарадва. Змийска отрова ако извличаш насън, ще имаш измъчен успех.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати