Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ръка

Символиката на Ръка на сън как се тълкува? Тълкуване на Ръка в българския съновник.
Ръка
В съня си ако видиш ръцете си космати, ще се радваш на печалби, късметът ще те съпроводи в дните ти; ръка видиш ли насън, внимавай с конкурентите си, защото са по-силни от теб. Свити или сгънати ръце ако видиш в съня си, трудности ще имаш при комуникацията си с хората около теб; със семейни неприятности може да се сблъскаш.

Лявата си ръка ако видиш насън, емоциите ти ще надделеят и ще постъпиш необмислено в дадена ситуация. Ако ти отрежат ръката в съня, наяве ще загуби близък човек. Ръка без пръсти ако видиш в съня си, ще бъдеш лишен от шанс, избор или действие; ще бъдеш ограничен.

Зачервени или подути ако са ти ръцете насън, ще се замогнеш по нечестен начин; кални или мръсни ръце ако видиш, ще се занимаваш с проблеми, може да се изложиш, да станеш за смях. Миеш ли си ръцете насън, бъди готов за предизвикателства, може би конфликти; възможно е да чуеш обвинения по твой адрес.

Дясната си ръка ако сънуваш, труд ще полагаш, за да стабилизираш финансовото си положение; наранена, счупена или изкълчена ако ти е ръката в съня, несполуки те чакат, проблеми в семейството ще имаш; двете си ръце ако видиш насън, ще надделееш над съперници.

Златни ръце ако имаш в съня си, беди ще те застигнат; големи ръце ако имаш насън, ще имат добра работа, ще печелиш хубави пари, но и много харчове ще имаш; малки ако са ти ръцете, ще завиждаш на някого или ще проявиш алчност.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати