Риба, рибар

Символиката на Риба, рибар в съня си какво означава? Тълкуване на Риба, рибар в българския съновник.
Риба, рибар
Дребна риба ако ловиш в съня си, очаквай малки пречки и трудности, с които ще се справиш. Ако готвиш риба в съня си, семейни разпри ще имаш. Ежедневието ти ще стане динамично и напрегнато, ще има много промени, с които бързо трябва да свикнеш. Ако видиш жива риба насън, пази се от загуба, грабеж или лъжа.

В съня си ако купуваш рибарски принадлежности, захващаш се с непосилна задача. Рибари с мрежи ако сънуваш, пази се от враговете си, които опитват да те оплетат в своите.

Задавиш ли се с рибена кост, пази се от злополука и беди; пази здравето си. Рибарски лодки, кораби или селища ако видиш насън, ще се трудиш безсмислено, защото усилията ти няма да бъдат оценени.

Риба с въдица ако ловиш насън, постиженията ти ще се случват бавно, но славно, последователно. Много риби ако видиш да плуват в езеро - печалба те чака, ако опиташ да ги хванеш с ръце - мъка и разочарование.

Ядеш ли риба в съня си, късметът ще ти усмихне. Ловиш ли риба с мрежа в съня си, ще успееш да осъществиш нещо голямо, мащабен план, който подготвяш отдавна. Мъртва риба ако сънуваш, ще търпиш лишения, ще имаш трудности и проблеми.

Рибари ако видиш насън, лоша новина ще научиш.

Пушена, сушена и веяна риба ако видиш в съня си, ще получиш повишение или поощрение; надеждата ще те крепи в живота. Сънят е знак, че си се обградил с лоши приятели. Големи риби ако ти се присънят, големи надежди ще възлагаш на нещо; малки рибки ако видиш - някой ще те надхитри.

Ако храниш риби в съня си, ще успееш да надвиеш и да премахнеш от живота си врагове. Маринована или сурова риба ако ти се присъни, ще се радваш на охолство и изобилие. В съня си ако плуваш сред много риба, ще имаш успех, но ще го постигнеш с хитруване и нечестна игра. Аквариумни рибки ако видиш насън, може да развалиш отношения с приятел или да имаш малки и недостатъчни печалби.

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати