Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

Ароматите в електронните цигари водят до дихателни проблеми

След приемането на забраната за тютюнопушене на обществени места електронните цигари стават все по-популярни – купуват се и в Европа, и в САЩ. Учените обаче са категорични, че гражданите изобщо не си задават въпроса вредни ли са те и доколко?

1

Аромати

Аромати - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Аромати от Ezine.bg. Преглед на статиите за Аромати. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Аромати.
Аромати - На какво ухаят най-странните парфюми в света?

На какво ухаят най-странните парфюми в света?

22.02.20150900

Някои марки се доверяват на стандартни съставки като цитруси, джинджифил, ванилия, сандалово дърво или лавандула. Други обаче се стремят да изпъкнат с оригиналност и създават парфюмни ухания на базата на ужасяващи съставки.

Аромати - Лошото обоняние ни прави дебели и асексуални

Лошото обоняние ни прави дебели и асексуални

12.10.20140745

С напредването на възрастта, хората преживяват голям спад във възможността да усещат различни миризми, сочат резултатите от проучването. Процесът се изостря най-вече при настинки или замърсяване.

Аромати - Мъжът Телец ухае на цветя

Мъжът Телец ухае на цветя

29.06.201403914

Различните хора харесват различни аромати взависимост от зодията си. Близнаците сменят ароматите като носни кърпички, а Телецът предпочита уханието на цветя, независимо от пола.

Аромати - Парфюмите ни правят по-красиви

Парфюмите ни правят по-красиви

23.06.20140553

Изследване на центъра по химически възприятия Монел установи, че жените изглеждат по-красиви, когато са използвали парфюм с приятно ухания.

Аромати - Измислиха парфюм с аромат на викинг

Измислиха парфюм с аромат на викинг

21.05.20140304

В уханието на екзотичния афтършейв е включена и миризмата на печено месо, която пък трябва да напомня за викингските угощения.

Аромати - Ароматизирайте телефона си преди важен разговор

Ароматизирайте телефона си преди важен разговор

17.04.201401232

Ароматите, както и цветовете, имат много специално свойство – те променят настроението и апетита ни. Кой аромат как действа и къде е добре да се капне уханна есенция според Фън Шуй.

Аромати - Ароматни пръчици - какви рискове крият

Ароматни пръчици - какви рискове крият

30.08.201303700

Американските специалисти твърдят, че ароматните пръчици, както и тамянът дразнят очите, кожата, носа, дори могат да причинят главоболие или да предизвикат симптоми на астма.

Аромати - Бърз тест: Кой аромат ми подхожда най-много

Бърз тест: Кой аромат ми подхожда най-много

10.05.201305856

Има дами, които винаги ухаят на един и същи парфюм, а вие всеки път се чудите какво да си купите, кое ви подхожда най-много. Има няколко фактора, които успешно могат да определят какъв вид миризма ви подхожда най-много.

Аромати - Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

Ароматите на Огъня ускоряват реакцията ви

28.01.20130508

Ароматите могат да бъдат класифицирани в съответствие със системата на петте елемента. Преценете от какъв елемент имате нужда, за да внесете неговия аромат на работното си място.

Аромати - Ароматите по китайския хороскоп

Ароматите по китайския хороскоп

20.08.201202198

Според китайския хороскоп всеки човек може да повлияе върху късмета си, ако използва необходимите аромати. Ароматите на Петела са лавандула, магнолия, бадем, кедър, афродезия.

Аромати - Правилно нанасяне на парфюм

Правилно нанасяне на парфюм

19.04.201206612

Всяка жена се старае да изглежда добре и да ухае приятно. За тази цел парфюмът трябва да се нанася правилно, върху най-топлите точки на тялото - китки, зад ушите и врата.

Аромати - Профилактика на разстройства с помощта на аромати

Профилактика на разстройства с помощта на аромати

10.04.20120930

Някои психически и физически разстройства се избягват, ако използвате определени аромати. С помощта на ароматите тези разстройства се преодоляват по-лесно.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни