Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

Семейните вечери пазят децата от алкохол и наркотици

Родителите днес са поставени пред много повече предизвикателства при отглеждането на децата отпреди. Животът е много по-натоварен, изкушенията са много повече, а забранените вещества са по-достъпни от всякога.

1

Семейство

Семейство - последните статии, авторски публикаци и съвети. Информация за Семейство от Ezine.bg. Списък на статиите за Семейство. Online портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и деца и Семейство.
Семейство - С мъжа ви имате еднаква имунна система!

С мъжа ви имате еднаква имунна система!

23.02.20160617

Когато заживеете с партньора си, имунната ви система с времето започва да си прилича. Въпреки че всеки организъм е уникален, общите хранителни навици дават своето отражение.

Семейство - Знаци, които подсказват, че мъжът е негоден за брак

Знаци, които подсказват, че мъжът е негоден за брак

09.01.2016021209

Всяка жена в даден период от живота си се замисля за създаването на семейство, съпруг, деца и други подобни неща. Отговор на фундаменталния въпрос как да разберем, че той не става за брак, дава един от най-популярните брачни консултанти в САЩ отец Пат Кон

Семейство - Еднообразието било тайната за щастлив брак

Еднообразието било тайната за щастлив брак

01.10.201502424

Противно на очакванията, че еднообразието е склонно да разруши и най-голямата любов, наскоро учени доказаха, че именно рутината е тайната за щастлив съвместен живот.

Семейство - Повече от половината обвързани спят сами

Повече от половината обвързани спят сами

03.06.201502416

Цели 75 процента от хората във връзка си лягат сами, а не заедно със своя партньор, сочи ново проучване.

Семейство - През 3 поколения се ражда черна овца в семейството

През 3 поколения се ражда черна овца в семейството

26.02.20150846

Черната овца – това пословично явление, се появява на всеки 97 години или - или веднъж на всеки 3 поколения. Според повечето анкетирани, подобен тип човек не се ражда с това си държание и манталитет - те се формират.

Семейство - Смартфонът е враг на секса

Смартфонът е враг на секса

12.11.20140332

Модерните телефони, които толкова държим да имаме, имат пагубно въздействие върху интимния ни живот. Колкото повече половинките се интересуват от живота на други хора в социалните мрежи, толкова по-малко ги е грижа за отношенията в тяхното семейство

Семейство - Как да научим децата да помагат вкъщи?

Как да научим децата да помагат вкъщи?

15.05.201401422

Проявявайте разбиране към старанието на децата си. Имайте търпение и ги оставете сами да се научат как правилно да се справят със задълженията си.

Семейство - Семейното ложе заплашва мира

Семейното ложе заплашва мира

20.04.20140765

Семейното ложе заплашва мира. Смушенията на съня са двойно по-високи, отколкото когато двойката спи по отделно. Сънят в семейното ложе може да доведе до здравни проблеми.

Семейство - Фамилното хранене намалява депресията

Фамилното хранене намалява депресията

08.04.20140434

Доказано е, че фамилната закуска или вечеря подобрява резултатите на децата в училище, намалява шанса за хранителни нарушения при момичетата и намалява нивата на депресия.

Семейство - Женените имат здраво сърце, разведените - не

Женените имат здраво сърце, разведените - не

05.04.20140532

Американски колеж по кардиология обяви данните от мащабно проучване, проведено наскоро. То е с интересната тема относно връзката между семейното положение и здравето на сърцето.

Семейство - Британските мъже са най-верните европейци

Британските мъже са най-верните европейци

12.03.20140511

Проучване показа, че британците са мъжете в Европа, които са най-верни на своята половинка. Процентът на изневери при мъжете на Острова е най-нисък.

Семейство - Кои са признаците на сериозната връзка

Кои са признаците на сериозната връзка

13.02.201406789

Анкета, проведена сред 2000 души, успя да определи 50 признака, по която всяка двойка може да познае дали връзката им е сериозна, така че бързо да разберете намеренията на партньора ви.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни