Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматен и пухкав ябълков кекс
Печете ароматния кекс във фурната за около 60 минути до готовност.
След като извадите ароматния и пухкав ябълков кекс от формата, поръсете с пудра захар....
Ароматно и икономично картофено пюре
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Слагат се да се сварят в подсолена вода.
След като се сварят картофите, се отцеждат от водата и се намачкват. Към тях се прибавят кравето масло и подправките. Подправките...
Ароматно и бързо вишнево сладко
Сладкото се прави много лесно и бързо, не се изварява и освен това става много вкусно и ароматно....
Банички с тиква и аромати на портокал и канела
Използваме тиква цигулка. Махаме кората и семките. Настъргваме на едро ренде и слагаме в голяма тенджера.
Наливаме вода /1 каф.чашка/. Прибавяме захарта, канелата и индийското орехче. Наливаме олиото и запържваме, като...
Кекс с аромат на лимони и кокос
Оставяме кекса с аромат на лимони и кокос да изстине върху решетка....
Лесна шоколадова торта с аромат на кафе
Украсява се по желание лесната шоколадова торта с аромат на кафе....
Слепени коледни меденки с аромат на ром
Пресейте брашното и направете кладенче. Прибавете яйцата, меда, содата, разтопеното масло, ванилията, канелата, кардамона /ако желаете/ и есенцията ром.
От всички продукти постепенно замесете меко, но нелепнещо тесто....
Празнични шоколадови мъфини с аромат на кафе
Изкусително вкусно блаженство, с аромат на кафе, нежен шоколадов мус и мека сърцевина....
Конфитюр от банани с аромат на цитруси
Бананите се обелват и нарязват на филийки. От мандарините и лимона се изстисква сока.
В тенджера се поставят бананите, заливат се със сока от мандарини и се добавя захарта и ванилията.
Слагат се на котлон да врят...
Торта с орехи и аромат на ром
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Към тях се добавят бакпулвера, ванилената захар и есенцията ром. Разбива се отново. Прибавят се постепенно брашното, като се бърка с лопатка.
След поемането на брашното се...
Кекс със заливка и аромат на кафе
Използваме обикновено малко пакетче за аромат. Постепенно прибавяме брашното в купата и продължаваме да разбиваме. С миксер се получава по-добре кашата за кекса.
Разделяме кашата на две равни части....
Лесни усукани козунаци с аромат на нар
Разбийте яйцата със захарта и останалото мляко, прибавете ароматите....
Кекс с аромат на ром и кафе
Кашата, която се е получила, става жълта, пухкава и с аромат на ром. Намазняваме с олио форма за кекс и набрашняваме.
Изливаме 1/3 от кашата и поръсваме с 1 с.л. смляно кафе....
Сладкиш с аромат на дюля и карамел
Разбийте с миксер яйцата на пяна заедно със захарта за около 5 минути. В млякото сипете содата да шупне и прибавете към яйчената смес. Намалете на слаби обороти и прибавете олиото и ванилията, а накрая постепенно и пресятото...
Ароматно и вкусно пиле с ориз
Нарежете пилешките бутчета на порции, разделете ги на долно и горно.
Измийте добре ориза. Сложете го в тава, сложете парчетата месо и овкусете с подправки.
Сипете бульона и зехтина, разбъркайте и поставете ориза на...
Най-възбуждащите аромати
Преди няколко години изследване постави този нетипичен аромат на първо място сред ароматите, които възбуждат нежната част от човечеството.
При мъжете има доста по-богат набор от аромати, които възбуждат на мига....
Кекс с кисело мляко и аромат на вишни
Смесвам и разбивам с миксер яйцата, киселото мляко, захарта и олиото.
Брашното, бакпулвера и ванилията смесвам отделно.
Прибавям сухата смес към течната и разбивам хубаво с миксер. Отделям в една купичка малко от сместа...
Печена тиква с орехи и аромат на масло
Измиваме много добре самата тиква.
Нарязваме я и почистваме от семките.
Нареждаме я в тава, която може да бъде покрита с хартия за печене.
Нарязваме маслото и върху парчетата тиква поставяме по малко от него....
Чия пудинг с аромат на ягоди и малини
Започнете, като накиснете чията с водата и ванилията и оставите за една нощ по възможност или за 20-30 мин.
За кремчето изсипете в подходящ съд плодовете заедно с киселото мляко и изварата, разбийте с пасатор.
Към...
Козуначени кифли с аромат на портокал и локум
Изкарваме продуктите на стайна температура. Пресяваме брашното в тавичка. Вътре слагаме сухата мая. После добавяме щипка сол. Разбиваме яйцата с вилица в купа. Добавяме и захарта вътре и отново разбиваме.
Правим си кладенче...