Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни целувки с орехи
Внимателно отделете белтъците от жълтъците.
Разбийте белтъците с пудрата захар и лимоновия сок на гъст сняг. Добавете ореховите ядки.
Гребвайте с помощта на лъжица от целувчената смес и оформете целувките върху хартия...
Целувки с кафява захар
Фурната се загрява предварително на 120 градуса. Започнете да разбивате белтъците със сметаната за около 1 минута.
След това при непрекъснато разбиване започнете да добавяте по 1 с.л. от пудрата захар, докато се получат...
Сладки целувки с ядки
Оставете ги да изстиват 1‐2 минути, после инкрустирайте в средата на всяка целувка по един плод. Оставете ги да изстинат напълно върху телена решетка....
Бадемови целувки с шоколад
С пош оформете целувки върху хартия за печене.
Печете в предварително загрята много слаба фурна....
Целувки с орехови ядки
Гледайте отделните целувки да са на разстояние една от друга. Изпечете целувките на слаба фурна....
Разкошни целувки с орехи
Върху всяка шприцовайте целувки или просто сипвайте с лъжица, като завъртате, за да стане хубава форма.
Сложете целувките да се пекат в слаба фурна (около 120 градуса) за около 80-90 минути....
Шоколадови целувки с пълнеж
Прехвърлете сместа в шприц и шприцовайте целувки върху 2 тави, застлани с хартия за печене. Изпечете целувките в загрята на 150 градуса фурна за 15 минути.
Разтопете шоколада със сметаната на водна баня....
Целувки с индийско орехче
Белтъците се разбиват на сняг със захарта и се добавя индийското орехче. В тава, постлана с хартия за печене, се шприцоват целувките, или се оформят с две чаени лъжички.
Поръсват се със смлени орехи и се пекат около 3...
Целувки с цветна украса
Разделете жълтъци от белтъци. При белтъците сложете сол и лимонов сок, разбийте с миксер до сняг.
Пудрата захар пресейте. Добавете я при белтъците лъжица по лъжица, разбивайки с миксера.
Застелете тава с хартия за печене...
Слепени целувки за Свети Валентин
Аз сложих ягоди, орехи и замразени боровинки, които перфектно се допълват с тези домашни целувки.
Готови сме с рецептата за Слепени целувки за Свети Валентин....
Торта с целувки и ореховки
Сварява се сироп от 1 с.л. захар и 1 кафяна чаша вода. Блатът се разделя на две части, които се сиропират.
В съд се разбиват двата пакета масло със захарта. Прибавят се едно по едно яйцата и двете ванилии. От получения...
Целувки с лешници и какао
Пекат се ароматните целувки на 110°C за около час.
Когато изстинат, се слепват с течен шоколад и се овалват в шамфъстък нашите целувки с лешници и какао....
Целувки с орехи и шоколад
Яйцата се оставят на стайна температура за 1 час и се разделят на жълтъци и белтъци. Белтъците се смесват със захарта, разбъркват се, без да се разбиват и се загряват на водна баня за 10 минути при непрекъснато бъркане....
Лешникови целувки с лимонова кора
Изваждаме готовите целувки върху гладка повърхност, за да се охладят и поднасяме....
Истински домашни целувки с орехи
В дълбок огнеупорен съд се смесват белтъците и пудрата захар. Разбиват се върху слаб огън до получаването на плътна маса.
Върху намазана с масло и поръсена с брашно тавичка се нареждат половинки орехови ядки. Върху тях...
Истински домашни целувки с орехи
В дълбок огнеупорен съд се смесват белтъците и пудрата захар. Разбиват се върху слаб огън до получаването на плътна маса.
Върху намазана с масло и поръсена с брашно тавичка се нареждат половинки орехови ядки. Върху тях...
Целувки с кафе и какао
Разбийте белтъците до получаването на твърд сняг. След това добавете захар, предварително смесена с какаото. Добавете и кафето.
Разбивайте сместа за още няколко секунди, след което я разделете на малки купчинки върху...
Целувки с ягоди и портокали
Четири от целувките се мажат с крем, слага се слой плодове и отгоре се покриват с останалите целувки....
Сполучливи домашни целувки с белтъци
Застелете тава с хартия за печене, с помощта на пош със звездовиден накрайник оформете домашни целувки.
Броя на целувките с белтъци зависи от размера, който сте избрали....
Класически целувки за неочаквани гости
За приготвянето на тези нежни целувки препоръчвам да използвате емайлиран съд, по-дълбок. Важно е да бъде напълно сух.
Изсипете белтъците в него....