Певци и Певици

Певци и Певици

Светски новини и статии за известни певци и певици. Най-новото за певиците в България и по света.
Преслава – най-после в музикална надпревараПреслава – най-после в музикална надпревара
22 Септ.
Нина Норд
Фолкпевицата с най-много награди най-после бе удостоена с честта да стане съдийка в музикалната надпревара Гласът на България. Преслава ще застане на мястото на друга известна фолкпевица – Ивана.
Феновете на Галена ще я видят в 12 образаФеновете на Галена ще я видят в 12 образа
10 Септ.
Нина Норд
Днес е премиерата на клипа на новата песен на Галена Много ми отиваш. Според клюкарите във фолкгилдията Галена е направила римейк на хита на Преслава Как ти стои.
Лора Караджова и 100 кила на премиера на гангстерска комедияЛора Караджова и 100 кила на премиера на гангстерска комедия
07 Септ.
Нина Норд
Лора Караджова, 100 кила, Дичо, Део и братя Мангасариян ще пеят на премиерата на новата българска гангстерска комедия Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела с участието на известни наши актьори.
Анн Джи пак печели с тялоАнн Джи пак печели с тялоПевицата Анн Джи, която е носителка на титлата Мис Фитнес България, отново блести по върховете на международните конкурси.
Кейти Пери е възхитена от АзисКейти Пери е възхитена от АзисПери е качила на личната си страница в Туитър, линк към най-новото видео на родната ни звезда в YouTube.