Ето кои са знаците, че трябва да намалите алкохола

Ето кои са знаците, че трябва да намалите алкохола

1

Понякога изниква и въпросът трябва ли да ви тревожи вашето пиене. Обикновено обаче го забравяме веднага след като физическото ни състояние се подобри. От Европейския център по зависимости (ЕЦЗ) обаче не забравят лесно такива неща. По този повод наскоро ра

1

Алкохол

Алкохол - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Алкохол от Ezine.bg. Списък на статиите за Алкохол. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Алкохол.
Алкохол - Нов вид алкохол ще ни накара да забравим за махмурлука

Нов вид алкохол ще ни накара да забравим за махмурлука

28.09.20160195

Учени създадоха нов вид синтетичен спирт, който позволява на любителите на чашката да се наслаждават на социалните ефекти на алкохола, но в същото време да пропуснат сутрешната доза махмурлук.

Алкохол - Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

Обичате чашката? Тичайте към фитнеса!

12.09.20160218

Ако алкохолът е част от вашата седмична рутина, трябва на всяка цена да намерите време за тренировка във фитнеса. Ново проучване показва, че редовната физическа активност може да помогне да се балансира вредното въздействие на алкохола.

Алкохол - Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

29.08.2016020659

Редовната употреба на алкохол може да причини проблеми със съня, недостиг на ценни витамини и понижено настроение. Тя може да бъде дори опасна за живота.

Алкохол - Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

09.08.20160178

Щастливите двойки пият по-малко алкохол, отколкото техните самотни връстници. Бракът не само кара хората да пият по-рядко, но и ограничава злоупотребата с алкохол.

Алкохол - Тресе ви постоянна тревожност? Спрете тези храни!

Тресе ви постоянна тревожност? Спрете тези храни!

04.08.201603629

Оказва се, че един от начините да облекчите симптомите на паника и тревожност е като ограничите приема на точно определени храни. Ето кои храни подхранват тревожността и безпричинната паника

Алкохол - Алкохолът причинява седем вида рак

Алкохолът причинява седем вида рак

04.08.20160860

Има сериозна връзка между честата употреба на алкохол и появата на седем вида рак, категорично е ново проучване. Въпреки резултатите от изследването учените все още не са напълно сигурни какви са точните биологични причини

Алкохол - Тези три напитки са табу през лятото

Тези три напитки са табу през лятото

24.07.20160565

Има три напитки, които са крайно непрепоръчителни в горещините. Пиенето им в големи количества в горещините може да е крайно опасно за здравето. Ето кои са те

Алкохол - Разкриха тайната на щастливия брак! Вижте я

Разкриха тайната на щастливия брак! Вижте я

22.07.201601289

Тайната на щастливия дълъг брак е на път да бъде разгадана. Възрастните хора, които съжителстват заедно повече от тридесет години, имат по-щастливи отношения, когато се напиват задружно.

Алкохол - Алкохолни традиции по света: Как да пием, без да се изложим

Алкохолни традиции по света: Как да пием, без да се изложим

03.06.20160152

Всяка страна има свои особености и характеристики, които е добре да познавате, преди да я посетите. Когато става въпрос за пиене на алкохол, всяка държава има свои особености и правила за консумацията му.

Алкохол - Учени: Две чаши вино на вечеря за перфектно здраве

Учени: Две чаши вино на вечеря за перфектно здраве

06.05.20160464

Две чаши вино с вечерята водят до по-добро психическо и физическо здраве, както и до по-високо самочувствие, сочи ново проучване на група английски изследователи. Техните изводи са публикувани в списанието Алкохол и алкохолизъм джърнъл.

Алкохол - Ура! Направиха алкохол, който подмладява

Ура! Направиха алкохол, който подмладява

30.04.20160293

Британска дестилерия твърди, че е създала джин, който не само че с нищо няма да навреди на кожата ви, но и ще ви помогне да се подмладите с няколко години.

Алкохол - Учени: Полезен алкохол няма!

Учени: Полезен алкохол няма!

19.03.20160919

Полезна алкохолна напитка не съществува! Алкохолът е токсичен за клетките, ето защо честият му прием крие много повече опасности, отколкото се смята

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни