Великите дизайнери: Вера Уанг

Великите дизайнери: Вера Уанг

Вера Уанг несъмнено е сред най-уважаваните и обичани имена в световната модна индустрия. Тя е особено популярна с нестандартните си сватбени рокли, в които милиони жени си мечтаят да кажат заветното Да.

1

Велики дизайнери

Велики дизайнери - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Велики дизайнери от Ezine.bg. Списък на статиите за Велики дизайнери. Български журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Велики дизайнери.
Велики дизайнери - Великите дизайнери: Джани Версаче

Великите дизайнери: Джани Версаче

08.03.20150753

Джани Версаче с гордост може да се нареди сред най-изявените модни творци на ХХ век. Изкуството му завладява с бароковата мащабност и необикновения живот, който вдъхва на цветовете и десените.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

Великите дизайнери: Ив Сен Лоран

03.03.20150477

Ив Сен Лоран е дизайнерът, който сътвори мечти от коприна, промени света на модата завинаги и успя да превърне името си в истинска икона. Още на 17 години момчето напуска родния си град, за да преследва мечтата си в Париж.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Ралф Лорен

Великите дизайнери: Ралф Лорен

01.03.20150616

Ралф Лорен е роден през 14 октомври 1939 година в еврейско семейство на имигрантите от Беларус - Фрайдл и Франк Лифшиц. Истинското му име е Ралф Руебен Лифшиц.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Роберто Кавали

Великите дизайнери: Роберто Кавали

26.02.20150518

Сред дизайнерите, наложили своето екстравагантно присъствие в света на модата, името на Роберто Кавали се свързва преди всичко с неговия уникален и често шокиращ стил.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Дона Карън

Великите дизайнери: Дона Карън

25.02.20150988

Дона Карън е известна като основателка на модерната система за изграждане на гардероба. Нейните облекла позволяват комбинации, подходящи за работа и свободно време, за ежедневна и вечерна визия, без да се налага да бъдат променяни.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Карл Лагерфелд

Великите дизайнери: Карл Лагерфелд

23.02.20150472

Името на Карл Лагерфелд вече се е наложило като институция в модата. Не защото е с впечатляващ трудов стаж като дизайнер, а защото изкуството му надживява поколенията без да остарява.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Маноло Бланик

Великите дизайнери: Маноло Бланик

18.02.20150745

Да държиш в ръцете си чифт обувки с черен надпис Manolo Blahnik е религиозно преживяване. И тъй като има милиони поклонници по цял свят, известният дизайнер е почти с божествен статут в света на модата.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Доменико Долче и Стефано Габана

Великите дизайнери: Доменико Долче и Стефано Габана

17.02.20150773

Доменико Долче и Стефано Габана са сред виртуозите в съвременната мода. Дръзки и различни, двамата таланти улавят свободния дух на младите и го опитомяват в колекциите си.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Донатела Версаче

Великите дизайнери: Донатела Версаче

16.02.201504573

Прочут, богат, обожаван от мнозина, а понякога и шокиращ - това е Джани Версаче, модният диктатор, убит с два куршума пред дома си в Маями през юли 1997 година. Историята на неговия живот и семейство е не само интригуваща, но и пълна с множество тайни.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Джорджо Армани

Великите дизайнери: Джорджо Армани

15.02.20150620

В унисон с присъщата си сдържаност, Джорджо Армани отказва да се възползва от професионализма на скъпоплатени модели, които да представят дрехите му.

Велики дизайнери - Великите дизайнери: Коко Шанел

Великите дизайнери: Коко Шанел

14.02.20150811

Родената през далечната 1883 година Габриел Боньор Шанел обезсмъртява модата на 19 век и създава жената на 20 век. Смелата дизайнерка налага на дамите не толкова нов стил на обличане, колкото нов начин на живот.