Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Създадоха молитвеник за брачни двойкиСъздадоха молитвеник за брачни двойкиМолитвеник за брачни двойки издадоха в Англия. Той съдържа молитви за всеки един от етапите на семейния живот - годеж, сватба, бременност, раждане. Има и молитва преди секс.
Обувки от шоколад - хит в АнглияОбувки от шоколад - хит в АнглияАнглийска сладкарка произвежда обувки от шоколад. Шоколадът се излива в специални отливки под формата на обувки. Обувките от шоколад са хит в Англия.
Най-скъпите парфюми в светаНай-скъпите парфюми в светаКои са най-скъпите парфюми в света. Най-скъпият парфюм е създаден по поръчка на кралица Виктория.
Можем да победим мързеланкото, който се крие в насМожем да победим мързеланкото, който се крие в нас
15 Януари
Нина Норд
Във всеки от нас дреме мързеланко, който ни пречи да работим както бихме искали. Понякога обаче това е просто реакция на организма, който е преуморен от работа и липса на сън.
Секс кукла теши кучешки мерациСекс кукла теши кучешки мераци
15 Януари
Нина Норд
Секс кукла за кучета произвеждат във Франция. Тя е предназначена да ви спаси от срама пред гостите, когато кучето ви се яхва върху краката им и бясно се търка в тях.
Мозъкът е виновен за неоправданото самочувствиеМозъкът е виновен за неоправданото самочувствие
14 Януари
Жана Г.
Недостатъчна активност на определени участъци в мозъка е отговорна за завишеното самочувствие. Колкото по-висока е тази активност, толкова по-адекватна е преценката на човека за него.
Излагат долните гащи на жените в музейИзлагат долните гащи на жените в музейИсторият на дамското бельо е представена на специална изложба в Ратинген, Германия. Сред експонатите с долни гащи, корсети, подплънки за задни части. . .
Смехът и плачът заздравяват социалните връзкиСмехът и плачът заздравяват социалните връзки
12 Януари
Нина Норд
Смехът, както и плачът, са социална мимикрия и заздравяват връзките между хората. Когато се смеем, дишането ни се променя и в кръвта ни нахлува повече кислород. Това укрепва здравето ни.
Как да преодолеем безпокойството?Как да преодолеем безпокойството?Дейл Карнеги е известен с уроците по комуникация, които е създал, както и с редица бестселъри. Карнеги има няколко основни принципа за преодоляване на безпокойството. Ето как да преодолеем безпокойството!
Какво да подарим в година на ТигъраКакво да подарим в година на Тигъра
01 Януари
Нина Норд
Изберете подарък според зодията на човека по китайския хороскоп. За Маймуната е подходящ чифт предмети, а Козата ще се предпази от загуба на енергия с часовник или бижу от три вида метал.