Клюки

Клюки и Пикантерии

Клюки, светски новини и скандални истории. Клюките, такива каквито са. В света на клюките и у нас.
Боряна Баташова показа боксови умения на жълто партиБоряна Баташова показа боксови умения на жълто партиВили Боршукова спретна приятелски боксов мач с певицата Боряна Баташова на жълто парти. Нежната изпълнителка, която се налага като българската Адел, показа завидни мускули в битката.
Създават игра със сина на Биг ШаСъздават игра със сина на Биг ШаНай-малкият хип-хопър в България – синът на Биг Ша, известен като Lil Sha, скоро ще се превърне в герой от игра. В момента тече разработката на играта с Lil Sha в ролята на главния герой.
ММА боец в новия клип на ДесиславаММА боец в новия клип на ДесиславаФолкпевицата Десислава, която е сред малкото си колежки в бранша, изявяващи се успешно и в други музикални жанрове, заложи на красив мъж за новата си песен, като за пореден път избра ММА боец за снимките на клипа.
Дичо се захвана с ресторантьорствоДичо се захвана с ресторантьорствоЕксвокалистът на D2 Дичо, който вече е фронтмен на групата V. O. XX. , се е отдал на нова страст, различна от музикалната, и това е ресторантьорството.
Яна Маринова блесна като водеща на търг за децаЯна Маринова блесна като водеща на търг за децаАктрисата Яна Маринова се представи като блестяща водеща по време на търга на бала на Жълтата роза, организиран от Зонта клуб – София.