Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Унгарци избират Мис Пластична операцияУнгарци избират Мис Пластична операцияКонсурс за жени, които са се подлагали на пластични операции, организират в Унгария. Условието е кандидатките са имат силиконови гърди, липосукция и ботокс, съобщават пластичните хирурзи.
Самолети за домашни любимци литнаха в САЩСамолети за домашни любимци литнаха в САЩАвиокомпанията Pet Airways за домашни любимци има вече в САЩ. Самолетите й траспортират кучета и котки между 42 града в САЩ.
Англичанка с 51 пластични операции заради НефертитиАнгличанка с 51 пластични операции заради НефертитиАнгличанка се подложи на 51 пластични операции, за да заприлича на най-красивата жена в Египет Нефертити.
Американско ченге прави секс вместо близнака сиАмериканско ченге прави секс вместо близнака сиСлужител на полицията ва САЩ ще лъде съден за това, че е правил секс с приятелката на брат си, с който са близнаци. Той е в ареста за сексуално посегателство.
Съдят египтянка за многомъжествоСъдят египтянка за многомъжествоЕгиптянка бе обвинена в многомъжество, след като за месец и половина сключи брак седем пъти. В Египет е позволено многожеството само при мъжете.
Англичанка откри отвлечения си син във FacebookАнгличанка откри отвлечения си син във FacebookАнгличанка откри сина си, изчезнал при отвличане преди 27 години, във Facebook. Момчето било жертва на похищение от собствения си баща.
Най-известните гробища в светаНай-известните гробища в светаСписанието Форбс направи списък на най-известните гробища в света. Те се посещават от стотици хиляди туристи заради знаменитостите, които са погребани в тях.
Манекенка пие бира, налагат я с пръчкаМанекенка пие бира, налагат я с пръчкаМанекенка от Малайзия бе подложена на бой с пръчки, след като я хванаха да пие бира. Законите на исляма строго забраняват употребата на алкохол.
Ставаме 7 милиарда на 18 октомври 2012 годинаСтаваме 7 милиарда на 18 октомври 2012 годинаЖителите на Земята ще станат 7 милиарда на 18 октомври 2012 година, изчислиха учени. Раждаемостта на планетата напредва с по-бързи темпове от очакваните.
Австралиец откри брачната си халка в океанаАвстралиец откри брачната си халка в океанаЛюбовта на жител на Нова Зеландия го накара да търси 16 месеца изгубената си брачна халка в океана. Заради невероятния му късмет му тръгна прозвището Властелинът на пръстените.