Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Секс в Космоса? Само с 4 позиСекс в Космоса? Само с 4 позиПреди години НАСА е направила експеримент, с който да установи дали е възможен сексът между астронавти в Космоса. Оказало се, че са изпълними само 4 пози.
Младоженци осъдиха калпав фотографМладоженци осъдиха калпав фотографМладоженци осъдиха фотограф за калпаво отразяване на сватбата им. Съдът нареди пишман-фотографът да възстанови част от разходите на младоженците по заснемането на сватбата им.
Американка забременя два пъти за две седмициАмериканка забременя два пъти за две седмициБременността, в която жената носи две деца, заченати по различно време, е известна като суперфетация. Американка със суперфетация ще роди сина си две седмици след дъщеря си.
Хайде на вана от бира!Хайде на вана от бира!Вана с бира измисли пивовар от Австрия. Още не е ясно дали бирената вана има полза за човешкия организъм.
Подводни сватби вече и у насПодводни сватби вече и у насМодата на подводните сватби, която тресе света от години, вече тръгна и у нас. Първата двойка българи се бракува на морското дъно.
9килограмово бебе се роди в Индонезия9килограмово бебе се роди в Индонезия
23 Септ.
Admin
Бебе-гигант се роди в Индонезия. Бебето тежи почти 9 килограма и постави рекорд като най-едрото бебе, раждано в Индонезия.
Ноктите ни взели да растат с по-бързи темповеНоктите ни взели да растат с по-бързи темповеСкоростта на растежа на ноктите на ръцете и краката се е увеличил с 25 за последните 70 години. Ноктите на мъжете растат по-бързо от на жените. При пушачите ноктите растат по-бавно.
Хотел награждава забременели жениХотел награждава забременели жениХотел в Аруба обещава награди за всички жени, които успеят да забременеят по време на престоя си в него. Офертата за забременяване важи до средата на декември.
Сувенир от почивката бори стреса в службатаСувенир от почивката бори стреса в службата
17 Септ.
Жана Г.
Как да влезете в работен ритъм след отпуска, без да стресирате организма, съветват френски психолози. Експертите препоръчват да занесете в офиса сувенири от ваканцията.
Мъжете лъжат два пъти повече от женитеМъжете лъжат два пъти повече от женитеМъжете лъжат двойно повече, отколкото жените. Кои са най-използваните лъже от мъжете и как лесно да разпознаем кога мъжете ни лъжат.