Лейди Гага влезе и в Семейство Симпсън

Лейди Гага влезе и в Семейство Симпсън

Сценаристите на сериала определят Гага като най-оптимистичният човек на света, а самата тя разкрива, че за нея това е било необикновенно преживяване.

1

Лейди Гага

Лейди Гага - най-новите заглавия, авторски публикаци и препоръки. Информация за Лейди Гага от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лейди Гага. Български сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Лейди Гага.
Лейди Гага - Лейди Гага подари акордеон на Кейт Мос

Лейди Гага подари акордеон на Кейт Мос

19.06.20110167

По време на презентация в Лондонски клуб Анабел през май месец, Кейт Мос споделила на новата си приятелка Гага, колко двамата с годеника и обичат музикални инструменти.

Лейди Гага - Лейди Гага съветва тийнейджърите да се въздържат от секс

Лейди Гага съветва тийнейджърите да се въздържат от секс

11.06.20110261

Лейди Гага съветва тийн феновете си да се въздържат от секс толкова дълго, колкото могат. Да останат целомъдрени, докато не се чувстват напълно комфортно да загубят девствеността си.

Лейди Гага - Бритни Спиърс иска да работи с Лейди ГаГа

Бритни Спиърс иска да работи с Лейди ГаГа

07.06.20110104

Поп принцесата иска да запише песен заедно с екстравагантната ГаГа, но не смята да поема в нейната посока на презентиране, съобщава сайтът Showbiz Spy.

Лейди Гага - Лейди Гага: Хората искат да се проваля

Лейди Гага: Хората искат да се проваля

26.05.20110100

Лейди Гага споделя, че е била обект на тормоз през юношеските си години, заради нейните песни. Сега иска да помогне на отблъснатите, различни от останалите - хора и деца, като чрез песните си кара тези хора да се чувстват като победители .

Лейди Гага - Лейди ГаГа иска да прави феновете си щастливи

Лейди ГаГа иска да прави феновете си щастливи

19.05.20110134

Хитовата певица иска да продължава да ражда малки чудовища за сцената. Тя споделя, че очаква с нетърпение да дойде момента, когато ще създаде свое семейство, но сега е още твърде рано затова. Сега ГаГа е съсредоточена върху кариерата си и да прави щастл

Лейди Гага - Елтън Джон избра за кръстница Лейди Гага

Елтън Джон избра за кръстница Лейди Гага

28.02.20110186

Малко по-различна кръстница за малко по-различна фамилия. Наскоро Елтън Джон и дългогодишния му приятел Дейвид Фърниш узакониха връзката си.

Лейди Гага - Лейди Гага е загрижена за здравето на баща си

Лейди Гага е загрижена за здравето на баща си

13.02.20110233

Ексцентричната певица се обажда всеки ден на баща си, да разбере как е здравословното му състояние, независимо че ангажиментите са я затрупали.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни