Народна Медицина

Народна Медицина

Народна медицина и бабини илачи при здравословни проблеми. Практични съвети от народната медицина . Народна медицина - билки, отвари, компресии.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пречистване на кръвоносните съдовеПречистване на кръвоносните съдове
07 Ноем.
9
Жана Г.
Като пречистите вените и артериите на тялото си от отлагания на неорганични соли, ще им върнете гъвкавостта. Най-популярното пречистване се прави с чесън.
При високо кръвно пийте сок от аронияПри високо кръвно пийте сок от арония
27 Окт.
Редовната консумация на плода снабдява организма и с калий, калций (полезни за сърдечно-съдовата дейност и доброто състояние на мускулите), както и на магнезий, фосфор и желязо.
Лекувайте възпаления на очите с чесън и чайЛекувайте възпаления на очите с чесън и чайОкото често е податливо на инфекции. Ечемикът не е сериозно заболяване, но е заразен. Не се опитвайте да изстискате гнойта от ечемика. Домашни средства за лечение на ечемик.
Компреси с рибен хайвер и билки при гушаКомпреси с рибен хайвер и билки при гуша
07 Окт.
Admin
Преди време гушата, което е тежко заболяване на щитовидната жлеза, се е лекувала с компреси от рибен хайвер, както и жабешки. Днес тиреотоксикоза се лекува с чай от изсушено цвекло, орехи и водка.
Лайката лекува кожни и дихателни проблемиЛайката лекува кожни и дихателни проблеми
02 Окт.
Лайката е една от най-разпространените и често използвани билки. Има защо. Ползите й за организма са изключително много. Ще акцентираме върху някои от тях.
Домашни лекове срещу болки в коремаДомашни лекове срещу болки в корема
16 Септ.
Има някои домашни методи, чрез които можете да се разделете с болките в корема. Те се препоръчват само за неудобства, свързани с лошо храносмилане и подуване.
Пчелният восъкПчелният восък
08 Септ.
Admin
С помощта на пчелен восък можете да направите крем срещу бръчки и паста за обувки, за да не пропускат вода. Едно пчелно семейство дава два килограма восък за един сезон.