Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Отровата на мамбата е лековитаОтровата на мамбата е лековитаЧерната мамба- една от най- отровните змия в Африка. От извлечена проба от отровата на черната мамба и нейното изследване става ясно, че тя е с много силно болкоуспокояващо действие, с пъти по- силно от това на морфина
Днес е Световен ден за борба със СПИНДнес е Световен ден за борба със СПИН
01 Дек.
Rosi Stoyanova
1 декември е Световен ден за борба срещу СПИН. 34 милиона души по света са заразени с коварното заболяване, а само за изминалата 2011 година са регистрирани нови 2, 5 милиона случая на зараза.
Сексът убива 50 000 души годишноСексът убива 50 000 души годишно
21 Ноем.
1
Rosi Stoyanova
Всяка година 50 000 души по целия свят намират своята смърт по време на секс. Това най-често са мъже, които палуват с любовница или проститутка.
Гафовете в пластичната хирургияГафовете в пластичната хирургияОбикновено причините да се случи някакъв гаф по време на операция са няколко – едната може да бъде, защото сте прекалили с пластичните операции и нещата да отиват далеч от естетиката, другата е в случай, че сте избрали не добър пластичен хирург.
Най-яките реклами за презервативиНай-яките реклами за презервативиНай-любопитните реклами за презервативи. Какво е посланието на рекламите за презервативи. Миналата година бомбата взриви рекламата на американските кондоми Trojan.
Наш учен открил лекарство срещу СПИННаш учен открил лекарство срещу СПИНДоцент Гъбев от Института по експериментална паразитология и патология към БАН е извършил чудо на чудесата – създал е усъвършенства лекарство против СПИН.
Комарите оцеляват и на Северния полюсКомарите оцеляват и на Северния полюс
16 Септ.
Нина Норд
Комарите се чувстват еднакво добре в джунглата и на Северния полюс. Някои бръмбари виждат инфрачервените лъчи. Пеперудите опрашват растенията.
В Южна Индия дефлорирали девойките преди пубертетаВ Южна Индия дефлорирали девойките преди пубертетаДефлорация е медицински термин за акта на разкъсване на химена у жените и лишаване от девственост. Обикновено този първи полов акт се съпровожда от кратко кръвотечение и болезнено усещане.
Сърцето помпа 30 литра кръв в минутаСърцето помпа 30 литра кръв в минута
11 Септ.
Admin
Сърцето започва да тупти четири седмици след като плодът е заченат. През целия живот то изработва енергия, достатъчна за полет до Луната и обратно.
Затваряме очи при целувка, за да не припаднемЗатваряме очи при целувка, за да не припаднем
06 Септ.
Admin
Когато се целувате, мозъкът ви е подложен на пренатоварване, затова несъзнателно затваряте очите си и така охлаждате страстта си. Ирисът на човека е уникален като пръстов отпечатък.