Семейство

Семейство

Семейството, семейните отношения и ценности. Съвети за твоето семейство. Тайната на здравото семейство.
SMS-ите са заплаха за семейния мирSMS-ите са заплаха за семейния мирSMS съобщенията са най-честата причина за скандалите в семейството. Мобилните телефони заплашват семейните отношения.
Мобилните телефони облъчват нероденитеМобилните телефони облъчват нероденитеОблъчването от мобилните телефони по време на бременност води до проблемно поведение в децата. Добре е родилките да ограничават разговорите с мобилните телефони.
Почистването по време на бременност вреди на дететоПочистването по време на бременност вреди на дететоПочистването с химически препарати по време на бременност може да навреди на здравето на плода у бременните жени. Рискът бебетата да се разболеят от астма е висок.
Посланията в детските рисункиПосланията в детските рисунки
26 Август
Admin
Детските рисунки издават не само характера на мъниците, но показват и преблемите, страховете и колебанията им. Изображенията издават и ако детето е жертва на малтретиране.
Алергия към... собствения синАлергия към... собствения синАнгличанка страда от много рядка алергия, заради която има непоносимост към собствения си син. Възниква по време на бремеността и послеродовия период.
Брачните окови пазят здравето на мъжаБрачните окови пазят здравето на мъжа
25 Август
Admin
Американски специалисти откриха, че силните семейни връзки удължaват младостта и запазват стабилно здравето на мъжа. При жените бракът не влияе на физическото здраве.
На сватба с рокля за 117 хил. долараНа сватба с рокля за 117 хил. долараДизайнер от Виетнам уши сватбена рокля за 117 хиляди долара. Сватбената рокля е обсипана с диаманти и рубини, и е ушита от коприна и сатен.
Гащеризон сигнализира за температура на бебетоГащеризон сигнализира за температура на бебетоИзобретиха гащеризони за бебета, които да реагират при повишаване на температурата им. Гащеризоните сменят цвета си при поява на температура.
Семейното ложе влияе отрицателно върху мъжаСемейното ложе влияе отрицателно върху мъжаСемейното ложе може да влияе отрицателно върху умствените способности на човека. То засяга повече мъжете, при които мозъкът им работи при по-слаби обороти, смятат психолози.
Бум на британски бракове в Лас ВегасБум на британски бракове в Лас ВегасЗаради световната финансова криза, всяка шеста двойка в Англия сключва евтин гражданаски брак в Лас Вегас. Там са най-евтините сватби в света. Струват 40 долара.