Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря на всички ви за съветите, дори и на недоброжелателите. Той се разведе, миналата седмица подписахме и пред ноември ще правим сватба. Попечителството отредиха на майката на Николче, като естествено, може да идва и при нас. Благодаря ви пак!
Анонимен коментира:
Благодаря, Фифи! Много мило!
Анонимен коментира:
по-долния коментар е мой ...от профил на приятелка
Анонимен коментира:
Както вече казах, тя е забременяла и са се оженили. Даже нямат църковен брак. Това "семейство" е било обречено и разбито още много преди моята поява в живота му.
Анонимен коментира:
Като цяло си живеем заедно и взимаме Никол при нас доста често. Той подаде молба за развод, но тя не иска да му даде. Той не я е обичал никога. Забременяла е и са се оженили. Твърди, че аз съм първата му, истинска любов. Изобщо не ме интересува и не искам да се поставям на ничие място, достатъчно ми е тегаво на моето. :)
Анонимен коментира:
Много ви благодаря за разбирането. На практика, той живее с мен. Жена му знае за нас. В началото се ядосваше и ме тормозеше, но сега май е на вълна "Не ме интересува, само пари да ми носи". В интерес на истината, аз и "Н" полагаме повече грижи за Николче от нея. В момента била с приятелки на море, а Никол е при нас. Инати се и не иска да му даде развод. Просто ей така- да ни прави гадно. А според мен е по-добре да се разведат сега, докато Никол е малка и не разбира.