Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много благодаря, за мненията ви! Ще ги имам предвид. И искам да ме хареса и да се получи нещо между нас, но само времето ще покаже, а и ако направим първата крачка!
Анонимен коментира:
Връщай се в родината си! Ще си гледаш детето, след време ще работиш! Какво ще седиш и ще търпиш някакъв, женчо да те рогае! Пък и пари, чака от родителите ти! Ако обича детето, ще намери начин да идва в България да го вижда.
Анонимен коментира:
Ей, разбий стените, които е поставил пред себе си! Намекни му, събуди мъжкото му его! Направи нещо, действай. Щом го обичаш и не искаш да го оставяш, действай! Всеки мъж, обича да си играе.
Анонимен коментира:
Просто си свикнала да си заобиколена постоянно от хора, да излизаш. А сега след, като си си останала вкъщи си усетила самота. Не, е точни депресия, но можеш да си намериш нови приятели и пак да получаваш внимание.
Анонимен коментира:
Повикай го да си поговорите. Кажи му всичко , което не харесваш в него. И как искаш да си промени държанието, и ако не иска да те изгуби по - добре да се заеме с това. Кажи му това, ако пък ли ти кажи не ми пука, тогава нека да ти стане ясно с какъв човек си.
Анонимен коментира:
Едно трябва да научиш в този живот! Хората, никога по- никакъв повод не се променят! Може към по- лошо, но не към по- добро! Обичай сегашния си приятел, не мисли за миналото, само за бъдещето.
Анонимен коментира:
Ами може, да излизаш повече с приятелки по дискотеки, заведения . Да си харесаш някой симпатяга, да го заговориш и така.
Анонимен коментира:
Виж ако наистина имаш много сериозни чувства потърси го. Може да не те е разбравил. Ако ли пък те е забравил, продължи. Избегни мисълта за него. Разтовари се, пусни си филм, гледай телевизия, излизай с приятели. Запълвай деня си с работа и т.н . Наистина това момче ми изглежда странно, уж те е искало, после те е оставило. Ако искаш ми пиши на лично съобщение, за да си попишем по така. :)
Анонимен коментира:
Какво може някой да те посъветва. Ако имаш чувства, към него го потърси . Вижте се, но според мен от написаното сте повече като приятели. Не знам къде точно я слагаш тази ревност. Като от написаното не разбрах дали сте имали близост, прегръдки и т.н . Но ако имаш чувства към него го потърси, или пък ако чувствата ти не са по сериозни, останете си приятели .
Анонимен коментира:
Здравей, моята история толкова си подхожда с твоята. Същия човек съм и аз. Пиши ми на лично съобщение. Искам да опозная човек като мен, защото и аз като теб.. не намирам такива хора!