Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Боже ти си силна жена и смела махнала си се ,от ужаса които описваш по нагоре.Дано си намерила щастието,ако ще се почувстваш по-добре потърси помощ от психолог.Трябва да обикнеш себе си ,за да преодолееш комплексите.Пожелавам ти от сърце всичкото щастие с новата ти любов.
Анонимен коментира:
МК вярвай ми няма значение възрастта ,а си е до човека.
Анонимен коментира:
Просто момчето ти не е узряло и му се дивее и живее само.Ти си по-важна помни го и не е нужно да търпиш и да се тормозиш заради някакъв.Колкото и да го обичаш помисли как ще ти е по-добре на теб самата.
Анонимен коментира:
Всичко е до самочувствието и правилния човек.Има много начини да си повдигнеш самочувствието.Нова прическа,нова дрешка,професионална фото сесия да те накара да се почувстваш секси ;) ,грим.Най-вече хич да не ти пука какво ти говорят.Всеки има своите специфични черти.За един едно е хубаво ,за друг друго.За всеки влак си има пътници.Обичай се.
Анонимен коментира:
Само мога да си представя колко ти е тежко.И аз бих била по същия начин ,ако ми се случи.Но мисли го така ако ще страда и ще бъде лишавано когато се роди ,по-добре е да не го подлагаш изобщо на тези мъки докато още не се е родило и не разбира какво се случва.Зная колко жестоко звучи,но такъв е живота.Само знам ,че детето е най-ценното за което да живееш и малко щастие ,а по натам и верен приятел.
Анонимен коментира:
За съжаление осъзнаваш нещата много истински,но пак за съжаление това е от възрастта в момента си много чувствителна и си вложила тази чувствителност в истините от живота.Хората грешим и понякога може да ти се струва че няма смисъл да сме на тази земя ,но след време ще погледнеш по егоистично на нещата и ще осъзнаеш ,че това да създадеш едно свое малко чудо е дстатъчна причина да си на тази земя.Че има много неправда има,глупави сме и сами сме си го направили.Само след две -три години ще видиш живота и в по гаден аспект.Радвам се че има хора на твоята възраст които виждат нещата и дори това е достатъчна причина да съществуваме!Ти си причина родителите ти да живеят помни го винаги когато се натъжиш за чуждата болка.
Анонимен коментира:
Кажи му и сама вземи решение!Има право да знае ,но само това.Няма смисъл да те съдят ти сама се измъчваш достатъчно,убедена съм.Факта ,че има приятелка и е бил с теб не говори да става за добър мъж,камоли баща.
Анонимен коментира:
Мирише ами има си различни пудри,шампоани и други подобни.Отиваш в магазин и питаш,като всяко живо същество спазвате ли му определена хигиена няма да го "мразиш".Аз също имам куче и спи вътре,а е доста голямо.От опит знам ,че и лапите им миришат подобно на човешките крака,но с хигиена всичко се оправя.На теб надали ще ти е трудно да го къпеш всеки ден поне не е от големите породи.
Анонимен коментира:
Дори да се притесняваш от възраста си ,което явно е така щом търсиш съвет в интернет за това по- добре се престраши и отиди на лекар.Не е нормално и не прави грешката да го оставиш без мнение от лекар .