Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
А по пътят с ваната и ножчето може да поеме друг, аз нямам намерение да напускам този свят, защото има смисъл в живота ми. Това би го направил само един слаб човек, а аз не съм такъв, при положение, че съм изтърпяла всичкия този тормоз, повярвайте никак не е лесно и слаб човек не може да се справи.
Анонимен коментира:
Споделяйки тук бях подготвена за всякакви коментари, за упреци и обиди от хора, които не са в състояние да разберат. Но все пак съм благодарна, че повечето коментари са в моя защита. Решена съм вече, ще взема живота си в свои ръце и единствено аз ще решавам какво ще се случва в него, без да се поддавам на заплахи и манипулации. Дано късмета е с мен и децата ми и аз да сме щастливи. Благодаря Ви!
Анонимен коментира:
Благодаря Ви за коментарите! Виждам, че май доста жени минават по един и същи път! Дано намеря сили да се изправя пред мъжа си и да отстоявам щастието си! Питали сте ме дали работя - Да в момента имам сигурна работа, а и образованието ми е доста добро, алтернативи за работа имам доста, така че финансовата страна не ме притеснява, а по-скоро страха от психичски тормоз, който така или иначе и сега го имам.