Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Пиши му първа, просто се опитай да се сближиш с него по някакъв начин, покажи му, че те има все още и не си момиче за забравяне. Някои момчета (не говоря определено за твоя) често се стряскат когато едно момиче им признае в един момент, че го обича/харесва. Е такива са си и затова ние трябва да ги чакаме непрекъснато да им дойде мерака, някои пък чакат момичето да започне всичко, те са по принцип от по срамежливите, които не говорят много! Аз ти казвам по-добре да се сближите и след малко време да му признаеш, може и той да чувства същото, ако не продължи напред, може да получиш смелост за някой друг! :)
Анонимен коментира:
Аз лично не бих му имала доверие, бих изчакала малко време и бих го попитала пак! Ако не е съгласен значи не си струва!
Анонимен коментира:
А по-лесният вариант е да стегнеш мускула за 15-30 минути и минава. :)
Анонимен коментира:
Докъде е стигнал тоя свят... няма смисъл от ботокс, хапчета или каквото и да било там. Няма грозна жена, няма и идеална, но няма нужда да се използват подобни глупости. По-добре да си сложа 100 тона грим отколкото да се тормозя с такива неща.
Анонимен коментира:
За шоколада малко не съм съгласна. По доста радиа и във фейсбук, даже в новините бяха казали, че от шоколада се отслабва даже, че съдържало някакви съставки за подобряване на някой човешки функции, но е вреден за зъбите. Донякъде е така всъщност, но макар да съм малко негативно мислещ човек обичам шоколада и ден не мога без поне една хапка. Дори да съм в диета не мога без него камоли пък за картофките със сирене. Така, че скоро няма да отслабна колкото и да ми се иска макар да не съм дебела.
Анонимен коментира:
Според мен няма нужда да се разделяте. Навсякъде има двойки, които без караници и ден не могат да изкарат. Щом се обичате и сте добре, значи всичко е наред. Това с оралната любов зависи от теб. Стига ти да искаш може и да стане, но от друга страна всеки мъж си мечтае за нещо подобно така, че може би един път няма да навреди. Заради него все пак, но пак казвам зависи от теб и твоето желание, което смяташ за добре го направи щом нямате проблеми. Успех! :)
Анонимен коментира:
Нормално е едно момче да се закача. Това се случва на почти всяко момиче в училище. Няма от какво да се притесняваш. Отиди и ги изкажи все пак няма да станеш клюкарка от един път. Проблемът им е, че вече са пораснали и се чудят каква простотия да измислят. Няма какво друго да се направи освен да ги изкажеш, пък и знаеш ли някой може да се е влюбил в теб. Успех и дано се справиш! :)
Анонимен коментира:
Щом можеш да се разбираш с по-големите не разбирам какво те спира да се движиш с тях. Аз лично познавам един на 18 години. Не виждам какъв ти е проблема с класа ти. Щом се чувстваш като по-голяма трябва да имаш самочувствието да заговориш някой, а ако е момче ще е още по-добре. Навсякъде има идиоти ако не те приеме класа ти няма страшно светът е голям, просто ти трябва самочувствие и позитивна енергия. Ходи на места където се събират много хора и си намери приятели. Няма от какво да се притесняваш ако не те приемат-те губят! Винаги ще има място за още един. Пък и няма да е края на света! Нужно е просто да се поразхождаш повечко и да не ти пука. Ето какво сядаш при някой и го питаш там нещо от сорта ''Хей! Как си?'' ''Може ли да се запознаем?'' ''Къде се събираш?'' Не е толкова трудно като свикнеш.